Λιλ - Καέν 4-2

Gazzetta team
Λιλ - Καέν 4-2

bet365

Η Λιλ ξέσπασε και κέρδισε με 4-2 την Καέν για την πρώτη της νίκη μετά από έναν μήνα. Μεγάλη νίκη η Λοριάν (2-1 την Ρεν).

Η Λιλ τα δοκίμασε όλα, άλλαξε προπονητή και επιτέλους ξέσπασε. Οι λιλουά έκαναν επιβλητική εμφάνιση και κέρδισαν με 4-2 την Καέν, δείχνοντας ότι μπορούν να ξεπεράσουν την κρίση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχασαν ευκαιρίες και στο 13’ πήραν το προβάδισμα με τον Έντερ. Στο 24’ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 με γκολ του Σλιτί. Η Καέν κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τη μοναδική της προσπάθεια εντός εστίας στο πρώτο μέρος με τον Φερέ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ενιεάμα, όμως μέσα σε 2’ στην επανάληψη οι λιλουά τελείωσαν τα πάντα. Ο Ντε Πρεβίλ έκανε το 3-1 στο 64’, ο Λόπες το 4-1 στο 65’, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι καενέ ήταν να μειώσουν σε 4-2 στο 84’ με τον Ροντλέν.

Στο άλλο ματς η Λοριάν πήρε πολύ σημαντική νίκη επί της Ρεν, έστω και αν δεν στάθηκε ικανή να την ξεκολλήσει από τον πάτο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με ωραία κεφαλιά του Σιανί, όμως τα κενά τους στην άμυνα φάνηκαν στο 32’, όταν ο Σίο έκανε το 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Γουάρις έκανε το τελικό 2-1 για τους βακαλάους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα