Εργκίς Κάτσε: Η επιστροφή…

Εργκίς Κάτσε: Η επιστροφή…

bet365

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής επιστρέφει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, με τη Βικτόρια Πλζεν να αποτελεί ένα σύντομο κεφάλαιο της καριέρας του. Τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ;

Ο Εργκίς Κάτσε μάζεψε όλα τα προσωπικά αντικείμενά του από το Πλζεν και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με το κεφάλαιο της Βικτόρια να αποδεικνύεται αρκετά σύντομο για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή, που δεν έφυγε από την Τσεχία με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Με τα χρώματα της τσέχικης ομάδας αγωνίστηκε σε 10 αγώνες, πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 695 λεπτά συμμετοχής.

Σύντομα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, θα ξεκινήσει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του με τον ΠΑΟΚ.

Μίχελ και Ίβιτς θα πρέπει να αποφασίσουν σύντομα τι πρόκειται να γίνει με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που είτε θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είτε θα αναζητηθεί νέα ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα