Ο Τζαβέλλας… ξέρει το δρόμο!

Ο Τζαβέλλας… ξέρει το δρόμο!

Ο Τζαβέλλας… ξέρει το δρόμο!

bet365

Η απόφαση Μίχελ-Ίβιτς να θέσουν εκτός ομάδας τον Γιώργο Τζαβέλλα οδηγούν τον 29χρονο διεθνή αμυντικό αρχικά στην Κ-20 του ΠΑΟΚ. Όπως, ακριβώς, είχε συμβεί και προ διετίας…

Πάνω κάτω τέτοιο καιρό πριν από δύο χρόνια ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε να προπονείται με την Κ-20 του ΠΑΟΚ. Ένιωθε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο την συνεργασία του με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κι όσα είχε υποστηρίξει ο τότε προπονητής του «Δικεφάλου» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η διοίκηση (Αγγελίδης, Βρύζας) έκανε αποδεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή, που για ένα μεγάλο διάστημα έκανε προπονήσεις στη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, με προπονητή τον… Βλάνταν Ίβιτς. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι οι δύο τους ανέπτυξαν μια πολύ καλή σχέση, ο Τζαβέλλας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος από την πλευρά του τον στήριξε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Οι δρόμοι Τζαβέλλα – Ίβιτς ξανασυναντήθηκαν τον Μάρτιο του 2016, όταν ο Σέρβος προπονητής «ανέβηκε» από τη δεύτερη ομάδα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικός και αναντικατάστατος από την πρώτη στιγμή, αρχηγός της ομάδας και τίποτα δεν έδειχνε ότι κάτι αρνητικό υπάρχει ανάμεσα τους.

Πολλοί είπαν ότι η ξαφνική ίωση του Τζαβέλλα, την παραμονή του αγώνα με τη Φιορεντίνα, ήταν απλά μια καλή δικαιολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κρύψει το πραγματικό πρόβλημα. Κανείς δεν το επιβεβαίωσε, κανείς δεν το διέψευσε, απλά το άφησαν να αιωρείται.

Τη Δευτέρα, μετά τη συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και την απόφαση από προπονητή και αθλητικό διευθυντή (ο οποίος κατά δήλωση του 39χρονου τεχνικού είχε ενημερωθεί εδώ και μέρες) ο Τζαβέλλας παίρνει εκ νέου το δρόμο προς την Κ-20. Αυτή είναι η εύκολη λύση μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα, που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Αν και είναι πολύ νωρίς, μόνο λίγες ώρες έχουν περάσει από την απόφαση Μίχελ-Ίβιτς, ένα απλό ερώτημα υπάρχει: Πώς θα ξαναμπεί στην Τούμπα για να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το «31» στην πλάτη;

Όλα όσα έγιναν πριν δυο χρόνια ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Τζαβέλλα είχαν προκαλέσει την αντίδραση μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου, που έβαλε στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή. Τότε, πάλεψε αρκετά για να επιστρέψει και φάνηκε να τα έχει καταφέρει εξασφαλίζοντας προ διμήνου ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έως το 2020 από τον Ιβάν Σαββίδη.

Σήμερα, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, το σύνολο των φιλάθλων του «Δικεφάλου» φαίνεται να στηρίζει ξεκάθαρα τον προπονητή της ομάδας.

Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο «εμπόδιο» για τον Τζαβέλλα. Ο κόσμος.

Ο Ίβιτς ακόμη κι αν προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές, ίσως ο εκ των αρχηγών της ομάδας να μην είναι τελικά το μοναδικό «θύμα», ξέρει πολύ καλά, ότι αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί σύντομα να αποτελέσει κι ο ίδιος παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου…

Αυτό, όμως, που δεν πρόκειται εύκολα να επαναληφθεί, τώρα, είναι η επιστροφή του Τζαβέλλα στην πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα