Όλοι μέσα για Ηράκλειο!

Όλοι μέσα για Ηράκλειο!

Νίκος Αθανασίου
Όλοι μέσα για Ηράκλειο!

bet365

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για το Ηράκλειο και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Στην Αθήνα μόνο οι τραυματίες στην νέα κίνηση συσπείρωσης του Αντρέα Στραματσόνι.

Μετά το «ritiro» και το... μάντρωμα στο ξενοδοχείο, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να συσπειρώσει όσο μπορεί τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και για αυτό τον λόγο πήρε 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το Ηράκλειο και το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι». Όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για καθαρά αγωνιστικούς, καθώς στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» γκέλαραν με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο(0-0).

Στην Αθήνα έμειναν μόνο οι τραυματίες Λέτο, Λεντέσμα, Σάμπα, Ευαγγέλου και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, είναι δεδομένο πως ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει μεγάλο rotation, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θέση στην ενδεκάδα θα βρουν οι Μπουμάλ, Ρινάλντι, Ρέις και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος ο Τελάντερ είτε από την αρχή είτε κατά την διάρκεια του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα