Λαζαρίδης: «Δεν τα παρατήσαμε»

Λαζαρίδης: «Δεν τα παρατήσαμε»

Gazzetta team
Λαζαρίδης: «Δεν τα παρατήσαμε»

bet365

Ο Λαζαρίδης στάθηκε στην θέληση των παικτών του Ατρόμητου και συμπαραστάθηκε σε εκείνους του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας «άδικα» τα όσα ειπώθηκαν για αυτούς
Στο ότι οι παίκτες του Ατρόμητου δεν τα «παράτησαν» στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Λαζαρίδης μιλώντας στον «Metropolis». Παράλληλα ο έμπειρος στόπερ χαρακτήρισε «άδικα» για τους παίκτες του «Δικεφάλου» τα όσα είπε ο Βλάνταν Ιβιτς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ομάδα μου. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, όμως, μπήκαμε πολύ δυνατά στο β’ μέρος με τις οδηγίες του προπονητή μας, δεν τα παρατήσαμε μετά το 3-1 και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη – ανατροπή».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Ροντρίγκες είναι μεγάλη δύναμη στα άκρα. Ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση, γιατί προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο β’ μέρος έκατσε πιο πίσω, έδωσε πιο πολύ χώρο. Έμεινε λίγο πίσω στο Πρωτάθλημα, όμως, έχει πολύ δρόμο ακόμη».
Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η νίκη επί του ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι πέρασε και από τον Άρη: «Ήταν απλά ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρομήτου. Η χαρά ήταν μεγάλη γιατί κάναμε μια μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα».
Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Έγιναν πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ από χθες, τα διαβάζουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Θα παρθούν αποφάσεις και από εκεί και πέρα θα δούμε».
Για τις καταγγελίες Ίβιτς: «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγαίνει ο προπονητής να λέει τέτοια πράγματα για τους παίκτες. Δεν ισχύει, πιστεύω».
Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν το 100% στο χθεσινό παιχνίδι: «Όταν αγωνίζεται δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω αν έδωσαν το 100% ή όχι. Αλλιώς φαίνονται τα πράγματα από μέσα και αλλιώς από έξω. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι άδικο για τους παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα