Άρης - Αστέρας Τρίπολης 3-3 (vid)

Gazzetta team
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 3-3 (vid)

bet365

Στο χιονισμένο «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης ήταν πίσω στο σκορ με 1-3 ως το 85' όμως τα 2 γκολ του Τάτου σε διάστημα δύο λεπτών διαμόρφωσαν το χορταστικό 3-3! «Αγκαλιά» με την πρόκριση και οι δύο ομάδες.

Ματσάρα στο... χιονισμένο Βικελίδης και «Χ»αρούμενος μπορεί να είναι μόνο ο Αρης, αφού έφερε τα πάνω - κάτω στα τελευταία λεπτά κόντρα στον Αστέρα κι από το πουθενά πήρε βαθμό... πρόκρισης (3-3). Μπορεί οι Αρκάδες να είναι κι αυτοί μια ανάσα από το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ωστόσο έμειναν με την πικρή γεύση της απώλειας, αφού είχαν πάρει προβάδισμα δυο γκολ, πέντε λεπτά πριν το 90'. Οι δυο τους ισοβαθμούν στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και στην τελευταία στροφή, οι Κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν τη Βέροια και ο Αστέρας θα φιλοξενηθεί από τον Αιγινιακό.

Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Αστέρας στην πρώτη του καλή φάση βρήκε δίχτυα, εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Ωραία ασίστ του Τσουκαλά και ο Μάσα με υπέροχο τρόπο πέτυχε το 1-0. Ο Αρης προσπάθησε να απαντήσει και είχε δυο καλές στιγμές με τον Τζανακάκη και τον Καπνίδη, αλλά ο Κοζίτσκι ήταν στη σωστή θέση. Ωστόσο, στο 25' ο Αρης βρήκε δίχτυα! Οι φιλοξενούμενοι άφησαν χώρο στον Μπαργκάν κι αυτός με υπέροχο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ του Αστέρα. Πάντως, τα χαμόγελα των γηπεδούχων κράτησαν μόλις τέσσερα λεπτά, αφού ο Αστέρας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Στινισάνβλιεβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο πεσμένος Ιωαννίδης με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε τη λανθασμένη τοποθέτηση του Διούδη.

Ο Αναστόπουλος πέρασε στο ματς τους Παυλίδη, Μιλούνοβιτς και ο Αρης άλλαξε πρόσωπο, έγινε πιο επιθετικός κι έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Ο Σέρβος είχε δυο καλές προσπάθειες, αλλά Δημούτσος και Κυριακόπουλος έκοψαν σωτήρια, ενώ το σουτ του Καπνίδη κατέληξε άουτ. Ο Αστέρας βρήκε χώρους και στο 69' απάντησε με ένα μεγάλο χαμένο τετ α τετ του Δημούτσου. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Διούδης ανέτρεψε τον Μάσα και ο Τσιλιανίδης από την άσπρη βούλα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Αρκάδων.

Ο Αρης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και σε δυο λεπτά έφερε τα πάνω - κάτω. Στο 85' Ο Ευαγγέλου έστειλε τον Τάτο στην άσπρη βούλα και ήρθε η μείωση του σκορ. Ο αρχηγός του Αρη δεν έμεινε εκεί και στο 87' με τη... βοήθεια του Ευαγγέλου διαμόρφωσε το 3-3.

Αρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66' Νέτο), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46' Παυλίδης), Ντούνης (46' Μιλούνοβιτς), Τάτος, Μπαργκάν, Καπνίδης

Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοζίσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63' Συρεγγέλας), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46' Τσάβες), Μάσα

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα