Ατρόμητος: Το αστέρι μπορεί να λάμψει ξανά!

Ατρόμητος: Το αστέρι μπορεί να λάμψει ξανά!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Το αστέρι μπορεί να λάμψει ξανά!

bet365

Ο Νίκος Μαρούδας γράφει για το μεγάλο διπλό του Ατρόμητου στην Τούμπα και για τους λόγους που στο Περιστέρι μπορούν πλέον να πιστεύουν πως θα επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Τα λέγαμε την Παρασκευή, στο Περιστέρι πίστευαν πως μπορούσαν να χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονταν ό,τι θα γινόταν με αυτό τον τρόπο. Αλλά το έβλεπες με όποιον μίλαγες, πήγαιναν στην Τούμπα για να γυρίσουν με κάτι, ίσως σκέφτονταν τον βαθμό. Τελικά ήρθε το τρίποντο!

Ο Ατρόμητος αρχίζει και πάλι να γίνεται υπολογίσιμη δύναμη. Όπως ήταν μέχρι και πέρσι. Η αμφισβήτηση που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς πλέον έχει πάει περίπατο. Οι Περιστεριώτες παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τότε που ανέλαβε ο Γιώργος Κορακάκης.

Τα πράγματα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλύτερα, οι ισορροπίες στην ομάδα εξαιρετικές, η ατμόσφαιρα θαυμάσια και όλοι χαίρονται να πηγαίνουν στην προπόνηση καθημερινά. Σαν μια οικογένεια. Πέρασε μια κρίση και πλέον είναι και πάλι δεμένη. Αυτός είναι ο Ατρόμητος φέτος.

Στην Τούμπα έβλεπες πρόσωπα εκνευρισμένα στο 2-0. Να θέλουν να τα... σπάσουν όλα. Φάνηκε στις δηλώσεις του Φυτανίδη «δε γίνεται να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια», είπε ο Σωκράτης ότι είπαν μεταξύ τους. Φαινόταν στα πρόσωπά τους αυτό από τα πρώτα λεπτά που ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Aρης - Αστέρας Τρίπολης.

Μετά το 3-1 το πάθος ξεχείλιζε. Λες και το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Και αυτό είναι 100% επίτευγμα του Κορακάκη. Έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του πως ποτέ δεν τελειώνει ένα ματς στο 60' και πως ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάνε. Μπάλα είναι και γυρίζει και για τον Ατρόμητο γύρισε και στο ΟΑΚΑ και στην Τούμπα.

Το αστέρι πλέον αρχίζει δειλά δειλά να λάμπει ξανά... Και μπορεί να λάμψει για τα καλά και πάλι. Πέρσι έμεινε σβηστό... ξεκουράστηκε, δεν το είδε η Ευρώπη. Φέτος όμως, δείχνει αποφασισμένο να τα καταφέρει και πάλι. Να λάμψει για τα καλά και στο τέλος του πρωταθλήματος να το δει μετά από ένα χρόνο απουσίας και πάλι όλη η Ευρώπη!

Και ξέρετε κάτι; Μπορεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα