Ψαρόπουλος: «Αν είναι εμπρησμός, έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ψαρόπουλος: «Αν είναι εμπρησμός, έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

bet365

Την πυροσβεστική να βγάλει πόρισμα περιμένει ο Σταύρος Ψαρόπουλος για την φωτιά στο όχημά του και θεωρεί πως αν υπάρχει εμπρησμός τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Φωτιά στο αμάξι του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου, ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον πρόεδρο να μιλάει στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, τονίζοντας πως αν είναι εμπρησμός, τότε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Αν δεν βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής και δεν ελεγχθεί το αυτοκίνητο, ούτως ώστε να έχουμε τα πραγματικά αίτια, δεν μπορεί κανείς να προκαταβάλλει αποφάσεις και να μιλά μετά βεβαιότητας για εμπρησμό. Ελπίζω ακόμα και τώρα να μην είναι κάτι τέτοιο... Αν, τελικά, είναι εμπρησμός, τότε δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω άλλες διαφορές προσωπικές ή επαγγελματικές. Αν κι εφόσον, επαναλαμβάνω, είναι εμπρησμός, μόνο με το ποδόσφαιρο μπορώ να το συνδέσω»

Για την απόφασή του να σταθεί στο πλευρό του Γραμμένου: «Ανήκα στην παράταξη Σαρρή, ο κύριος Γκιρτζίκης ήρθε μετά. Είχαμε κάποιες διαφορές και είχα πει πως δεν μπορώ να συμπορευτώ μαζί του. Αν κι εφόσον ήταν εκείνος υποψήφιος, δεν θα μπορούσα να τον ψηφίσω.

Απειλές δεν είχα δεχθεί μέχρι σήμερα. Πέρσι είχα αποφασίσει πως αποχωρώ από την ΕΠΣ, ήταν ειλημμένη απόφαση να μην είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία. Έχω κουραστεί, είμαι πολλά χρόνια, αλλά αυτή είναι περσινή απόφαση και δεν έχει να κάνει με την φωτιά στο αυτοκίνητό μου. Ευτυχώς μας ειδοποίησε η γειτόνισσα, που άκουσε θόρυβο και τουλάχιστον σώθηκαν τα δύο αυτοκίνητα που ήταν τριγύρω».

 

Τελευταία Νέα