Ίβιτς: «Θα φανεί τι θα γίνει...» (pics & vids)

Ίβιτς: «Θα φανεί τι θα γίνει...» (pics & vids)

bet365

Οι Ίβιτς και Μίχελ τελείωσαν λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα τη συζήτησή τους με τον Σαββίδη. Το Gazzetta.gr σας μεταφέρει φωτό, βίντεο και τις ατάκες του Ίβιτς.

Δεν είχαν περάσει πολλά λεπτά μετά την αποχώρηση των αρχηγών του ΠΑΟΚ, οταν τελείωσαν την βραδινή συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο Ίβιτς με τον Μίχελ.

Οι δύο άνδρες είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπα επαφή, μέσω Skype, με τον ισχυρό άνδρα του «Δικέφαλου του Βορρά» και τελείωσαν και βγήκαν λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να πει περισσότερα, επισημαίνοντας πως ότι είχε να πει το είπε στην συνέντευξη Τύπου. Σε ερώτηση σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στον ΠΑΟΚ και ότι πήρε και εκείνος και ο Μίχελ το ΟΚ να κάνουν ότι χρειάζεται στην ομάδα (σε συνδυασμό με την στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη) τόνισε: «Θα φανεί τι θα γίνει... Δεν μπορώ να σας πω κάτι τώρα. Θα φανεί».

Δείτε στην Gallery βίντεο και φωτό του Gazzetta.gr από την αποχώρηση των Ίβιτς - Μίχελ αλλά και την αποχώρηση των αρχηγών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα