Μάτος: «Δική μας η ευθύνη»!

Gazzetta team
Μάτος: «Δική μας η ευθύνη»!

bet365

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε μετά το... κάζο με Ατρόμητο ο Λέο Μάτος, τονίζοντας πως η ευθύνη ανήκει καθαρά σε αυτούς.
Ο Μάτος είπε:
Για τις δηλώσεις του Ιβιτς: «Ότι και να έχει γίνει η ευθύνη είναι των παικτών. Είναι δική μας η ευθύνη! Όλων όσων αγωνίστηκαν. Είμαστε ομάδα και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε από ένα σημείο και μετά. Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι υπήρχε λίγη κούραση στο τέλος με δέκα παίκτες, γιατί προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Ίσως επαναπαυτήκαμε όταν πήραμε προβάδισμα με δύο γκολ ξανά. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση».
Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Δείξαμε πριν τρεις μέρες τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, ο προπονητής που έχουμε εδώ είναι πάρα πολύ καλός. Εμείς είμαστε 100% υπεύθυνοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε. Δεν είμαστε ούτε στο μισό της χρονιάς και έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι».
Για το αν πιστεύουν στα αποδυτήρια στην πρόκριση στο Europa League μετά τη νίκη στη Φλωρεντία: «Πριν από αυτό το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε τις προϋποθέσεις, είναι στα πόδια μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το πιστεύουμε πολύ. Σαν παίκτες, θα πρέπει να κάνουμε περισσότερη αυτοκριτική. Να δούμε τι κάνουμε λάθος. Έχουμε καλή ομάδα, έναν καλό προπονητή που δουλεύει πολύ καλά μαζί. Θα πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, να βελτιώσουμε πρώτα τον εαυτό μας και την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα