Κουλούρης: «Δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα»

Κουλούρης: «Δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει το πως κατάφερε η ομάδα του να χάσει αυτό το παιχνίδι.

Κουλούρης: «Δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα»

Εβαλε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το ματς 3-0, αλλά στο τέλος είδε κι αυτός την ομάδα του να χάνει. Ο λογος για τον Κουλούρη ο οποίος μετά το τέλος του αγωνα τόνισε:

«Κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να μπούμε όπως στο πρώτο, αλλά συνέβησαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν δημιουργήσαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα. Δεν μπορώ να πω κάτι, αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να συνεχίσουμε.

Ήταν πολλά μαζί. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήρθε η κόκκινη, ήρθαν οι αναγκαστικές αλλαγές και νομίζω έπαιξαν ρόλο όλα μαζί. Πρέπει να μείνουμε μαζί και να συνεχίσουμε. Ήταν μία πολύ κακή ήττα στην έδρα μας για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Για το αν τους επηρέασε η νίκη της Πέμπτης: «Νομίζω μετά από τη Φιορεντίνα ήμασταν καλύτερα ψυχολογικά. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά, αλλά εγώ στέκομαι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν βγήκαμε καλά στο γήπεδο. Τώρα από εκεί και πέρα πρέπει από αύριο να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Συνεχίζουμε...»

Best of internet