Η «κατάρα» του Παναιτωλικού

Γιώργος Ντυμένος
Η «κατάρα» του Παναιτωλικού

bet365

Τα «καναρίνια» έχουν να κερδίσουν στο Κύπελλο από τον Οκτώβριο του 2013 και έκτοτε «μετρούν» εννέα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια τους
Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που δεν… πάει στον Παναιτωλικό. Βασικά πρόκειται για μία «καταραμένη» διοργάνωση. Τα «καναρίνια» θα υποδεχθούν σήμερα τον Πανθρακικό και καλούνται να… ξορκίσουν το κακό. Εχουν να κερδίσουν στον θεσμό περισσότερα από τρία χρόνια. Από τις 31 Οκτωβρίου του 20`3, όταν τους «32» είχαν επικρατήσει τότε της Κέρκυρας με 1-0 στο Αγρίνιο. Εκτοτε σε εννέα ματς «μετρούν» ισάριθμες ήττες και γίνεται εύκολα αντιληπτό πώς δεν έχουν κερδίσει ποτέ τους σε φάση ομίλων, η οποία έχει καθιερωθεί από την σεζόν 2014/15 και μετά.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως μόνο σε τρία από αυτά τα εννέα παιχνίδια έχουν σκοράρει, ενώ συνολικά η εστία τους έχει παραβιαστεί 17 φορές. Κατά σειρά έχασαν δύο φορές από τον Ατρόμητο (2-0, 2-0), από τα Χανιά (1-0), από τον Παναθηναϊκό (3-1), από τον Ολυμπιακό Βόλου (3-1), από τον Πανιώνιο (2-0), από τον Εργοτέλη (3-2), από την Ζάκυνθο (1-0) και ξανά φέτος από τον Ατρόμητο (1-0).
Τα «καναρίνια» πανηγυρίζουν το γκολ του Μπελόν στο 1-0 που κέρδισαν την Κέρκυρα τον Οκτώβριο του 2013. Αυτή ήταν και η τελευταία τους νίκη στο Κύπελλο.
Τον Δεκέμβριο του 2013 τα «καναρίνια» έχασαν από τον Ατρόμητο με 2-0 στο Αγρίνιο και ξεκίνησε το αρνητικό τους σερί.
Τον Σεπτέμβριο του 2014 οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν από τα Χανιά στην πρεμιέρα των ομίλων της σεζόν 2014/15.
Τον Γενάρη του 2015 ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε από το Αγρίνιο με τη νίκη και η πρώτη χρονιά των ομίλων βρήκε τον Παναιτωλικό με μηδέν βαθμούς.
Στις 3 Δεκεμβρίου του 2015 τα «καναρίνια» ηττήθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» από τον Εργοτέλη με 3-2 και αποχαιρέτησαν πρόωρα και τον περσινό θεσμό, καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 του Πανιωνίου στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα του ομίλου.
Λίγες ημέρες αργότερα ο Παναιτωλικός έχασε και από τη Ζάκυνθο (1-0) στην πιο «ντροπιαστική» ίσως ήττα της ομάδας κατά την διάρκεια του αρνητικού του σερί. Συμπαθείς οι νησιώτες αλλά υποβιβάστηκαν πέρσι από την Football League ενώ οι «κυανοκίτρινοι», έστω και με πολλές αλλαγές, ήταν μία ομάδα Σούπερ Λιγκ.
Πριν από μερικές ημέρες (26/10) ο Παναιτωλικός έχασε στο Περιστέρι με 1-0 και παραμένει χωρίς νίκη στον θεσμό για περισσότερα από τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα