Επαφή Ίβιτς με Σαββίδη και άμεσες εξελίξεις!

Επαφή Ίβιτς με Σαββίδη και άμεσες εξελίξεις!

bet365

Κρίσιμη επαφή Ίβιτς με Σαββίδη στην Τούμπα, με το λεωφορείο του ΠΑΟΚ να φεύγει αργά το βράδυ δίχως τον Σέρβο τεχνικό να είναι μέσα! Στην Τούμπα και οι αρχηγοί της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει από την επαφή που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο στον ΠΑΟΚ, μετά από τις δηλώσεις-κατηγορίες του Σέρβου προπονητή κατά των παικτών του!

Ο 39χρονος προπονητής δεν αναχώρησε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας. Παραμένει εντός των γραφείων της ΠΑΕ για την καθοριστική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Ροστόφ.

Το λεωφορείο της ασπρόμαυρης αποστολής αναχώρησε στις 22.34 για το «Μακεδονία Παλλάς», χωρίς σ’ αυτό να επιβιβαστεί ο Βλάνταν Ίβιτς, που θα έχει την καθοριστική επαφή με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ενώ στα γραφεία έχουν μείνει και οι αρχηγοί της ομάδας, πλην του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο, με την επαφή Ιβάν Σαββίδη - Βλάνταν Ίβιτς να κρίνει τα πάντα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα