Με αλλαγές στην Καρδίτσα

Με αλλαγές στην Καρδίτσα

Γιώργος Τσακίρης
Με αλλαγές στην Καρδίτσα

bet365

Με 4-3-3 και νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ματς της Τρίτης με την Αναγέννηση για το κύπελλο, όπως επιβεβαίωσε και η δοκιμή του Ζοσέ Μοράις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αλλάζει κάτι στο σύστημα αλλά θα αλλάξει στα πρόσωπα, αφού το κύπελλο προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον τώρα που βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων για από τα νοκ-άουτ η κάτοχος του τίτλου θα πρέπει να είναι με την καλύτερη 11άδα ώστε να υπερασπιστεί την κούπα που κατέκτησε πέρυσι.

Για το αυριανό (29/11) ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση λοιπόν, ο Μοράις στη δοκιμή είχε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Κολοβέτσιο με τον Τζανετόπουλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Μπακάκη δεξί μπακ και αριστερά τον 18χρονο Γιώργο Γιαννούτσο.

Στο χώρο του κέντρου ο Μανωλάς δοκιμάστηκε σαν κόφτης και εσωτερικά χαφ ήταν οι επίσης νεαροί Τσέλιος και Γαλανόπουλος, με τους Αραβίδη και Ζόριτς στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Πέκχαρτ στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα