Επιβεβαίωσε για Ντόρτμουντ ο Μπολτ

Επιβεβαίωσε για Ντόρτμουντ ο Μπολτ

Γιώργος Καραμάνος
Επιβεβαίωσε για Ντόρτμουντ ο Μπολτ

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι το καλοκαίρι θα ξεκινήσει προπονήσεις-δοκιμαστικά στην γερμανική ομάδα, ελπίζοντας ότι είναι αρκετά καλός για να παίξει κανονικά ποδόσφαιρο.

Εχει εκφράσει άπειρες φορές την επιθυμία του να παίξει κανονικά ποδόσφαιρο, όταν ξεμπερδέψει οριστικά με τα σπριντ. Και επειδή το καλοκαίρι του 2017 μετά το Παγκόσμιο, ο Γιουσεΐν Μπολτ θα βάλει τέλος στην εξωπραγματική πορεία του στο στίβο, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει να ζήσει το καινούργιο όνειρό του. Η εταιρεία που τον σπονσοράρει, του πρότεινε να κάνει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ, για να δει πώς θα τα πάει και εκείνος δέχτηκε:

«Με ρώτησαν εάν θέλω και απάντησα θετικά. Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό και είναι κάτι που ανέκαθεν ήθελα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνω προπονήσεις με την Ντόρτμουντ, κάτι σαν trial, ώστε να δούμε εάν το έχω και μπορώ να το κάνω κανονικά. Εγώ πάντως το βλέπω σοβαρά, δεν κάνω πλάκα», ήταν η επιβεβαίωση από τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ. Την είδηση είχε επιβεβαιώσει πριν από δύο εβδομάδες και το γερμανικό club.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα