Σοκ και με Μπονούτσι!

Σοκ και με Μπονούτσι!

Σοκ και με Μπονούτσι!

bet365

Η Γιουβέντους αποδεκατίζεται με τους τραυματισμούς αφού και ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα μείνει εκτός για 45-60 μέρες!

Ο Ιταλός αμυντικός αποχώρησε με τραυματισμό από το ματς με την Τζένοα, όπως και ο Ντάνι Αλβες. Οι Μπιανκονέρι πήραν χθες Κυριακή τα... μαντάτα για τον Βραζιλιάνο (κάταγμα περόνης, εκτός για 3-4 μήνες) και σήμερα δέχθηκαν τεράστιο χτύπημα με τις εξετάσεις του Μπονούτσι.

Αυτές έδειξαν ότι το τραύμα στον αριστερό μηρό θα τον αφήσει εκτός δράσης για 45-60 μέρες, την ώρα που είναι εκτός (μέχρι τον Ιανουάριο) ο Αντρέα Μπαρτσάλι ενώ είναι ανέτοιμος και ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Εκτός δράσης παραμένει από αρχές Οκτωβρίου ο Μάρκο Πιάτσα και από τις 22/10 ο Πάουλο Ντιμπάλα ενώ ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν επέστρεψε μόλις χθες (27/11) στη δράση.

Γενικά από την αρχή της σεζόν οι τραυματίες της Γιουβέντους έχουν χάσει αθροιστικά, όπως τα μέτρησαν οι Gazzetta dello Sport και Tuttosport, περισσότερα από 60 ματς, σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ. Και οι τραυματισμοί φέτος είναι... στοχευμένοι αφού μιλάμε για όλη την άμυνα (έχουν τραυματιστεί και οι Ρουγκάνι-Μπενάτια) και όλη την επίθεση (μέχρι πριν δύο μέρες υπήρχαν μόνο ο Μάντζουκιτς και ο 16χρονος Κιν) ενώ στο κέντρο προέρχεται από χιαστούς ο πιο σημαντικός παίκτης της γραμμής, Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Το... εντυπωσιακό φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, όπως γράφει και η Gazzetta dello Sport, είναι ότι οι περισσότεροι τραυματισμοί δεν είναι μυικής φύσης αλλά χτυπήματα στους αγώνες ή στις προπονήσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα