Οι αφιερώσεις των Ιρανών

Γιώργος Ντυμένος
Οι αφιερώσεις των Ιρανών

bet365

Οι Ανσαριφάρντ και Μασούντ είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και μέσω των δύο μαθαίνουμε στην Ελλάδα την κουλτούρα του ασιατικού λαού.

Από πέρσι στην Ελλάδα μαθαίνουμε την ιρανική ποδοσφαιρική «κουλτούρα». Οι Ανσαριφάρντ και Μασούντ με την φανέλα του Πανιωνίου εκτός του ότι μας δείχνουν ότι στην χώρα της Ασίας υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, παράλληλα μας βοηθούν να κατανοήσουμε και έναν άγνωστο για εμάς λαό. Που δείχνει αρκετά εκδηλωτικός. Αμφότεροι στο διάστημα που είναι στην χώρα μας έχουν μέσω του ποδοσφαίρου εκφράσει τα συναισθήματά τους. Πολλές φορές μετά από ενός γκολ τους, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μόλις ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ, έφυγε… βολίδα για τον πάγκο, πήρε μία φανέλα του Πατσατζόγλου και την έδειξε στην κάμερα. Ετσι συμπαραστάθηκε στον άτυχο συμπαίκτη του που πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστών. Είναι βέβαιο πως το είχε «σχεδιάσει», καθώς ήξερε που να πάει να την βρει. Ο διεθνής στράικερ πριν από περίπου ένα χρόνο όταν σκόραρε στο Αγρίνιο, σήκωσε την φανέλα του και έδειξε από μέσα μία μπλούζα που έγραφε «24 αναπαύσου εν ειρήνη αρχηγέ». Ηταν η δική του αφιέρωση στον Χαντί Νοζούρι, άλλοτε συμπαίχτη του στην Περσέπολις που είχε πρόσφατα φύγει από τη ζωή.

Στο φετινό ματς του Καυτανζογλείου, μόλις ο Μασούντ βρήκε στόχο με τον Ηρακλή έβαλε τα κλάματα. Ο έμπειρος χαφ είχε πρόσφατα χάσει τον θείο του και του αφιέρωσε το γκολ. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δύο πανηγυρίζουν ιδιαίτερα εκδηλωτικά μόλις σημειώσουν κάποιο τέρμα και στρέφονται κυρίως στον Θεό. Μέσω αυτών μαθαίνουμε στην Ελλάδα έναν λαό που μας ήταν άγνωστος και σταδιακά χάρη σε αμφότερους, τον συμπαθούμε όλο και περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα