Παναθηναϊκός για να σε ρίξει στα ...φάρμακα!

Παναθηναϊκός για να σε ρίξει στα ...φάρμακα!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Παναθηναϊκός για να σε ρίξει στα ...φάρμακα!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο, την παραμονή του στο -7, από τον Ολυμπιακό, τον Αλαφούζο που παίρνει όλη την ευθύνη στηρίζοντας τον Στραματσόνι και τον κόσμο της ομαδας, που δεν αντέχει να την βλέπει και όποιος αντέχει το ρίχνει στα ....φάρμακα.

Eχουν χαθεί πλέον τα λόγια για αυτόν τον Παναθηναϊκό, που οι περισσότεροι οπαδοί του δεν …αντέχουν να τον βλέπουν. Και αυτοί, που τον βλέπουν χαλάνε την υγεία τους και όσο συνεχίζουν να τον βλέπουν θα το ρίξουν στα φάρμακα. Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη , αλλά για άλλη μία φορά είδαμε την ομάδα που φόραγε τα πράσινα με το τριφύλλι στο στήθος να κάνει άλλη μία γκέλα. 1-1 και μάλιστα με γκολ του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις. Έναν Πανιώνιο, που είχε τετ-α-τετ , δοκάρι απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, που έκανε έναν …τουριστικό περίπατο στο πρώτο 45 λεπτο και βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί, που είχε δύο καλές ευκαιρίες και ένα γκολ, αλλά στο ίδιο διάστημα ο Πανιώνιος είχε το γκολ , το δοκάρι και άλλες τρεις ευκαιρίες , η μία δε στις καθυστερήσεις πριν το 1-1.

Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι παρά μόνο το εξής. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να χάσει με 2-0 , μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και το στατιστικό 15-5 κόρνερ θυμίζει περισσότερο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα , παρά στον Πανιώνιο.

Μετά την ήττα από τον Αγιαξ είχα γράψει ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό φάνηκε και χθες. Ολοι το είδαμε. Ο Στραματσόνι μίλησε για την βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και για την αντίδραση μετά το 1-0, πράγμα που ο δικός του ο Παναθηναϊκός δεν το συνηθίζει. Αν είχε κερδίσει να το δεχόμουνα να κάναμε τέτοια κουβέντα. Αλλά έχεις πάρει ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο 93 και κάθεσαι και λες για βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και για αντίδραση της ομάδας; Με 1 νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια ; Πλάκα μας κάνεις Αντρέα; Είμαι βέβαιος πλέον, ότι μας κάνεις πλάκα και μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Ο Στραματσόνι δεν παραιτείται και ο Αλαφούζος συνεχίζει να τον στηρίζει. Και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παίρνει πλέον πάνω του όλη του την ευθύνη για τα επόμενα αποτελέσματα της ομάδας. Αυτός τον κρατάει στην ομάδα, αυτός τον πιστεύει κόντρα στα αποτελέσματα , άρα έχει όλη την ευθύνη.

Και αυτό το 1-1 με τον Πανιώνιο έγινε την ημέρα, που ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη, δείχνοντας το μαύρο του χάλι και αυτός. Με την μόνη διαφορά, ότι όταν εσύ την ίδια ημέρα δεν κερδίζεις και μένεις στο -7 από αυτόν τον Ολυμπιακό, δείχνεις, ότι δεν μπορείς. Τόσο απλά.

*Ο Βλαχοδήμος είχε τρομερό αγχος από την αρχή μέχρι το τέλος. Στην αρχή φάνηκε , αλλά τα λάθη που έκανε δεν τα πλήρωσε. Στη συνέχεια τον πήγαν οι φάσεις και είχε τρεις, τέσσερις σημαντικές αποκρούσεις που κράτησαν στο ένα γκολ το παθητικό της ομάδας.

*Στην αρχή 3-4-2-1, μετά 3-5-2 και στο δεύτερο ημίχρονο 4-4-2. Εχουμε φθάσει Νοέμβριο μήνα και ο Στραματσόνι ακόμα ψάχνεται , λές και δεν είναι επίσημα τα ματς , αλλά φιλικά. Με τον Ιταλό στον πάγκο δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Τα …χειρότερα έρχονται!

*Η αλλαγή του Ρινάλντι στο 86 τείνει να γίνει τέτοια συνήθεια, που μοιάζει ότι είναι …..όρος στο συμβόλαιο του Στραματσόνι για να πάρει μπόνους. Ρε τι άλλο θα δούμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.