Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Gazzetta team
Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

bet365

Η Παρί πήρε μεγάλη νίκη επί της Λυών (2-1) με πρωταγωνιστή τον Καβάνι και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στο -1.

Αν υπήρχε ένα ματς που η Παρί έπρεπε να κάνει «δήλωση» τίτλου ήταν αυτό. Και οι Παριζιάνοι τα κατάφεραν. Δύο γκολ του Καβάνι στάθηκαν αρκετά και την πολύ δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Λυών και η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στο -1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως οι λιονέ κατάφεραν να ισορροπήσουν σχετικά γρήγορα. Οι Παριζιάνοι απειλούσαν περισσότερο, οι γηπεδούχοι πίεζαν στη μεσαία γραμμή και το πρώτο γκολ ήρθε στο 30’. Ο Ράφαελ ανέτρεψε τον Μότα στην περιοχή και ο Καβάνι από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Ζενεσιό δεν κατάφεραν να αντιδράσουν μέχρι το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό.

Μόλις στο 48’ ήρθε η ισοφάριση. Το σουτ του Ράφαελ τράνταξε το δοκάρι, όμως ο Βαλμπουένα, που είχε μπει στο ματς στιγμές νωρίτερα, πήρε το ριμπάουντ και με άψογο σουτ έφερε το ματς στα ίσα! Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, Λακαζέτ (54’), Καβάνι (59’), Φεκίρ (60’) και Γκεζάλ (63’) έχασαν ευκαιρίες σε ένα εντυπωσιακό δεκάλεπτο, πριν το τέμπο πέσει φυσιολογικά. Το ματς κυλούσε ήσυχα μέχρι το 81’, όταν μετά από σέντρα του Μενιέ από δεξιά ο Καβάνι έκανε το 1-2 από κοντά, για να δώσει στην Παρί την μεγάλη νίκη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα