Στραματσόνι: «Βγάλαμε αντίδραση»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Βγάλαμε αντίδραση»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Πανιώνιο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μη νίκησε ακόμα ένα παιχνίδι (μετράει μία νίκη στα τελευταία του εννιά ματς), όμως ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχθηκε.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλύτερα από εμάς. Στο δεύτερο βγήκαμε με διαφορετική νοοτροπία και είχαμε καλύτερη εικόνα», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά σκοράραμε σε μια καλή στιγμή. Σίγουρα, θέλαμε τη νίκη, αλλά είναι καλό ότι έστω και στο τέλος, αντιδράσαμε, κάτι που κάναμε για πρώτη φορά φέτος»

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός τόνισε:

«Ξέραμε πως αυτό το ματς θα ήταν δύσκολο. Στο πρώτο δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που είπαμε, δεχθήκαμε γκολ αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε, κάτι που γίνεται μετά από καιρό και αυτό κρατάμε».

Για την εικόνα της ομάδας και τα πολλά κόρνερ που κέρδισε ο Πανιώνιος:
«Ξαναλέω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Οι παίκτες ήταν κατώτεροι της αξίας τους. Στο δεύτερο παίξαμε καλά, αντιδράσαμε και αυτό είναι καλό. Όσο για τα κόρνερ δεν είναι μέτρο για να κρίνεις το ματς, καθώς πολλά ήταν και σερί και δεν ήταν ευκαιρίες».

Αν νιώθει πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις αποδοκιμασίες:
«Σίγουρα όταν δεν κερδίζεις σε τέσσερα σερί ματς και είσαι Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι εύκολο. Γιαυτό αποφασίσαμε να μείνουμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο και θα είμαστε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην επίθεση γιατί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καλά την μπάλα. ΟΙ Μπεργκ και Λουντ δεν μπορούσαν να την κρατήσουν, αυτό το κάνουν οι Ιμπάρμπο και Λέτο το κάνουν αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν. Γι' αυτό και βάλαμε τον Βιγιαφάνιες σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Για τους παίκτες.
«
Οι παίκτες αγωνίζονται για τον Παναθηναϊκό και μετά για τον προπονητή τους. Στα αποδυτήρια είπαμε πως δεν παίξαμε καλά και είχαν στην επανάληψη ένα καλύτερο πρόσωπο.

Τα αίτια της κακής έως τώρα πορείας:
«Σίγουρα το γεγονός το ότι παίξαμε πολλά σερί ματς χωρίς παίκτες στην διάθεσή μας είναι ένα θέμα. Δεν είναι δικαιολογία αλλά θέμα. Και πολλοί παίκτες δεν έχουν την ίδια απόδοση αλλά σήμερα προσπάθησαν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά κρατάμε την αντίδραση.

Για Βλαχοδήμο:
«Ήταν μια απόφαση από την αρχή της σεζόν πως ο Στιλ ήταν πρώτος τερματοφύλακας και ο Βλαχοδήμος ένας που χτίζει το μέλλον. Ο Οδυσσέας έκανε ένα καλό παιχνίδι και έκανε πολύ καλές επεμβάσεις»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα