Ματζουράκης: «Θα γίνουν αλλαγές…»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Θα γίνουν αλλαγές…»

bet365

Ο Ματζουράκης τόνισε πως στον Παναιτωλικό θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους
Στα λάθη του Παναιτωλικού, στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το σημερινό ματς, όπου τα «καναρίνια» έχασαν από την Ξάνθη. «Εχουμε καλή ομάδα αλλά κάνουμε δώρα. Όπως και με τον ΠΑΣ έτσι και σήμερα. Μπήκαμε καλύτερα, είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάναμε. Το σκορ ήταν πλασματικό. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο χάναμε 2-0. Οι παίκτες όμως συνέχισαν την προσπάθεια. Ηρθε ένα λάθος πανικού στο τρίτο γκολ δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε και τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Κάναμε χοντρά λάθη. Πρέπει να αποφεύγουμε τα εύκολα λάθη. Στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Για αυτό θα γίνουν… αλλαγές», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Χάσαμε την ισορροπία μας από την στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Μπήκαμε με καλό πνεύμα στο ματς. Κάναμε γεμίσματα, πιέζαμε, αλλά μόλις δεχθείς ένα γκολ ο αντίπαλος θα βρει περισσότερους ελεύθερους χώρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα