Χέρτα - Μάιντς 2-1

Gazzetta team
Χέρτα - Μάιντς 2-1

bet365

Ο Ιμπίσεβιτς τα έκανε όλα (πέτυχε δύο γκολ και αποβλήθηκε) και η Χέρτα έκανε την ανατροπή, για να επιβληθεί με 2-1 της Μάιντς.

Η Χέρτα έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 2-1 της Μάιντς και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, βρισκόμενη στην τρίτη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βερολινέζους ήταν ο Ιμπίσεβιτς, που πέτυχε δύο γκολ για να φτάσει τα 100 στην Bundesliga, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, όμως εκείνοι που πήραν το προβάδισμα ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 25’ ο Ζάιντελ βρέθηκε στην περιοχή και με ψυχραιμία έκανε το 0-1 για το πρώτο γκολ στην Bundesliga! Η αντίδραση της Χέρτα ήρθε στο 36’, όταν ο Ιμπίσεβιτς έδειξε την κλάση του και με έξοχη κίνηση στην περιοχή έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 67’ με δόση τύχης, όταν μετά από κόντρα στον Βόσνιο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λεσλ για το 2-1. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Γμαμέν είχε αφήσει την Μάιντς με 10 παίκτες, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 74’, όταν αποβλήθηκε και ο Ιμπίσεβιτς. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το φκολ της ισοφάρισης, είχαν δοκάρι με τον Μάλι στο 84’, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα