Χωρίς Κλάους και Περέιρα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Κλάους και Περέιρα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, παρέμεινε για δεύτερη ημέρα εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Περέιρα δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο.

Στο δελτίο Τύπου της τελευταίας προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για την περίπτωση του Κλάους:

«Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κι έγινε χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρείται από ίωση βρέθηκε στο γήπεδο νωρίτερα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προκειμένου να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό τιμ και αποχώρησε».

Και δεν είναι η μοναδική απουσία για τον Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις. Όμως, για το ματς με τον Ατρόμητο είναι έτοιμος γι’ αυτό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς , Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι», με μοναδική διαφοροποίηση τη θέση κάτω από τα δοκάρια όπου αναμένεται να βρεθεί ο Παναγιώτης Γλύκος και ισως υπάρξει μια αλλαγή στους κεντρικούς στόπερ με την επιστροφή του Τζαβέλλα (αντί του Κρέσπο) αν και ο Ίβιτς μπορεί να εμπιστευτεί τελικά 10 από τους 11 που πήραν το διπλό στη Φλωρεντία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα