Παντελίδης:«Ντροπιαστικό σκορ»

Παντελίδης:«Ντροπιαστικό σκορ»

Παντελίδης:«Ντροπιαστικό σκορ»

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα του Ηρακλή 

 «Βαριά» ήττα γνώρισε σήμερα ο Ηρακλής στην Λιβαδειά και ο Σάββας Παντελίδης δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.  «Το σκορ είναι μεγάλο, ντροπιαστικό. Ισως δεν το αξίζαμε αλλά η αντίδρασή μας από το πρώτο γκολ και μετά είναι άσχημη. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Βέβαια μας ακυρώθηκε ένα γκολ, ενώ είχαμε και μία φάση με τον Λεοζίνιο. Αλλα ακόμα και αν σκοράραμε σε εκείνο το σημείο δεν θα ήταν γιατί ήμασταν καλύτεροι», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε. «Χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα. Δουλέψαμε πολύ και κάναμε λάθη μόνοι μας. Χάσαμε κάθε μονομαχία. 9 στις 10 μονομαχίες ήταν για τον αντίπαλο. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν γίνεται να πηγαίνεις στις κόντρες για να πας. Πρέπει να πηγαίνεις για να πάρεις την μπάλα. Θα δώσουμε ότι πρέπει για να αλλάξουμε την κατάσταση. Ίσως αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, σχεδιασμό, θα το δούμε. Πάντως θα αλλάξουμε εικόνα».
 
Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον στόχο που έχουν στην ομάδα, αναφορικά με την συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο. «Αν έχουμε δέκα βαθμούς και πάνω στον πρώτο γύρο η ομάδα θα έχει πολλές πιθανότητες να σωθεί».
 
 

Best of internet