Ντοναρούμα: «Θα προτιμούσα τη νίκη»

Gazzetta team
Ντοναρούμα: «Θα προτιμούσα τη νίκη»

bet365

Ο Ντοναρούμα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στο ματς με την ΑΕΛ, όμως δεν… χάρηκε γιατί οι Αρκάδες δεν κέρδισαν

Τον Ντοναρούμα ανέδειξαν οι φίλοι του Αστέρα, ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο ματς με την Λάρισα. Αρχικά ο Ιταλός περιέγραψε την απόκρουση που έκανε στο σουτ του Ναζλίδη στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν εντυπωσιακή. «Ήταν μια άτυχη στιγμή του Χαμντανί που ήθελε να διώξει την μπάλα. Είδα με την άκρη του ματιού τον αντίπαλο ο οποίος ήταν έτοιμος να σουτάρει με τη μία. Έκανα την κίνηση αυτή και ήταν μια τυχερή στιγμή για μένα. Βέβαια ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κατάφερα να κάνω αυτή την απόκρουση», είπε σχετικά.

Και συνέχισε. «Θέλω όμως να μη σταθώ σε μένα, αλλά στην ομάδα. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και ουσιαστικά πετάξαμε δύο βαθμούς. Και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε καλές αποκρούσεις, αλλά με τις ευκαιρίες που είχαμε μπορούσαμε άνετα να σκοράρουμε και δύο, τρία και περισσότερα γκολ. Εδώ και ένα μήνα δείχνουμε εμφανή σημάδια βελτίωσης. Είμαστε δυνατό γκρουπ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πλέον δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να ρεφάρουμε», ανέφερε.

Κλείνοντας ήταν… ξεκάθαρος. «Θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει και ας μην έπαιρνα το βραβείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα