Λεβαδειακός - Ηρακλής 3-0

Νίκος Μαρούδας
Λεβαδειακός - Ηρακλής 3-0

bet365

Ο Μιλιάζες μέσα σε τρία λεπτά έφτιαξε δύο γκολ για τους Γιακουμάκη και Σίλβα, οι οποίοι με κεφαλιές κράτησαν τον κακό Ηρακλή στον πάτο της βαθμολογίας και επανέφεραν τον Λεβαδειακό στις νίκες. Ο Μάντζιος το τελικό 3-0.

Υπόθεση τεσσάρων λεπτών φαίνεται πως ήταν το ματς στη Λιβαδειά. Σε ένα μέτριο προς άσχημο παιχνίδι, ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και... λύτρωσε τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δίκαια έφτασαν σε αυτό το 2-0.

Τίποτα, ίσως, να μην είχε γίνει όμως χωρίς τον Γιακουμάκη... Ο νεαρός επιθετικό, ήταν αυτός που άλλαξε την ιστορία. Μπήκε στο 61' και 11 λεπτά αργότερα (72') σκόραρε και... έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του.

Σαν να μην έγινε...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος, αλλά καμία φάση δεν μπορούμε να πούμε πως μας έμεινε. Ο Ηρακλής, έφτασε στο γκολ ωστόσο με τον Λουκίνα, αλλά ο επόπτης κακώς έδειξε οφσάιντ. Πέρα αυτού ουδέν στο πρώτο 45λεπτο...

Ανώτερος Λεβαδειακός και στην επανάληψη

Η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, απειλούσε συνεχώς τον Χουάντερσον, ο οποίος είχε βρει τον τρόπο να κρατήσει το μηδέν.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 72'. Τότε, χτύπησε ο Γιακουμάκης! Σέντρα Μιλιάζες, κεφαλιά πάσα ο Μάντζιος, νέα κεφαλιά ο Γιακουμάκης και 1-0. Εκεί όλοι ήξεραν, πως μόνο με ένα... θαύμα ο Ηρακλής θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς.

Αυτό το θαύμα, έπαψε να υπάρχει μόλις δύο λεπτά αργότερα. Στο 74' και πάλι ο Μιλιάζες έφτιαξε το τέρμα που σημείωσε ο Σίλβα. Αυτή τη φορά έκανε την σέντρα, για το κεφάλι του επιθετικού του Λεβαδειακού ο οποίος με παρόμοιο τρόπο, έκανε το 2-0.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Μάντζιο. Ασυνεννοησία μεταξύ Χουάντερσον και Ζιαμπάρη, ο έμπειρος επιθετικός πήρε το... δώρο και προ κενής εστίας έκανε το 3-0 στο 88'. Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός πανηγύρισε ένα, άνετο σχετικά, τρίποντο.

MVP: Ο Γιακουμάκης μπήκε στο ματς και άλλαξε την... ιστορία! Έντεκα λεπτά μετά την εισοδό του έχει κάνει το 1-0 και είναι εκείνος που ουσιαστικά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον ανίκητο μέχρι τότε Χουάντερσον

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Κακό ματς σχεδόν απ' όλο τον Ηρακλή. Ωστόσο, ο Ζιαμπάρης που είναι στο τρίτο τέρμα που δέχεται η ομάδα του, είχε πολλά προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Λεβαδειακού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Για ακόμα μια φορά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο λόγος για τον Μιλιάζες. Έχει δημιουργήσει ουσιαστικά και τα δύο τέρματα. Αρχικά είναι αυτός που έδωσε στον Μάντζιο πριν αυτός τροφοδοτήσει τον Γιακουμάκη, ενώ στη συνέχεια κάνει την ασίστ για το 2-0 του Σίλβα.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκαναν στο τρίτο γκολ του Λεβαδειακού, ο Ζιαμπάρης με τον Χουάντερσον. Δεν συνεννοήθηκαν ποτέ, ο Μάντζιος πήρε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολλά προβλήματα είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Νίκος Ανούσος, ο οποίος δεν έχει δώσει πέναλτι σε χέρι του Ιντζόγλου λίγο πριν το 1-0 του Λεβαδειακού. Προβλήματα είχε και ο πρώτος βοηθός, Νίκος Καραϊσαρίδης, ο οποίος έκοψε στο πρώτο μέρος δύο φορές τον Ηρακλή με ανύπαρκτα οφσάιντ. Μάλιστα, ο Λουκίνας είχε σκοράρει στην δεύτερη λάθος υπόδειξή του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να πραγματοποιεί τρομερή σεζόν. Βρίσκεται κοντά στις θέσεις των πλέι οφ και οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι άκρως ενθαρρυντικές... Αντίθετα, ο Ηρακλής εκτός από τα διοικητικά έχει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση και μάλιστα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, παρουσιάζει άσχημη εικόνα, ενώ φαίνεται πως η κατάσταση πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί...

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61’ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76’ Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87’ Καλτσάς).

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Καρακγούνης (76’ Μοντέιρο), Λουκίνας (70’ Περόνε), Λεοζίνιο, Λάμπρου (57’ Πασάς).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα