Πανσερραϊκός - Χανιά 1-2

Πανσερραϊκός - Χανιά 1-2

bet365

Μεγάλη νίκη για τα Χανιά, που επικράτησαν με 2-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Με τους τρεις βαθμούς τις νίκης... απέδρασαν από τις Σέρρες τα Χανιά, που επιβλήθηκαν με 1-2 του Πανσερραϊκού. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τα «λιοντάρια», με τον Μανιά μόλις στο 3' να ανοίγει το σκορ. Και πριν καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε, στο 10' Τσουκάνης βρήκε κι αυτός δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΑΟΧ.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ο Πανσερραϊκός έψαξε απαντήσεις, όμως ο Ιωαννίδης στο 21' νικήθηκε από τον Αθανασίου, σε εκτέλεση πέναλτι που είχε υποπέσει ο Τσουκάνης. Η πίεση των Σερραίων συνεχίστηκε, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με νέα εκτέλεση πέναλτι, με τον Μαφουτά να αναλαμβάνει αυτή τη φορά και στο 62' να νικάει τον Αθανασίου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς (74’ Τσουβαλτσίδης), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας (46’ Κανούλας), Ρούτσης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (86’ Παπατζίκος), Μαφουτά

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (56’ Σταματής), Μάνιας (88’ Αποστολόπουλος), Γκεμίσης, Λύρας (69’ Σιάννης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα