Γιουνάιτεντ... με φόρα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γιουνάιτεντ... με φόρα

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν κοιμήθηκε καλά με τις βροντές, αλλά προσπαθεί να φτιάξει το κέφι του με τα σημερινά ματς και να «ζεσταθούν» οι τσέπες του πριν από τις κρύες μέρες που έχουν προβλέψει οι μετεωρολόγοι!

Καλησπέρα αδέρφια! Τι έριξε το βράδυ και δεν μας άφησε να ονειρευτούμε ταμεία με την ησυχία μας;

Τουλάχιστον καθάρισε ο ουρανός, αχνοφαίνεται ο ήλιος από εδώ που είμαι και ίσως αυτό να είναι σημάδι φίλοι μου!

Κρύα έρχονται, χιόνια λένε, θερμοκρασίες χαμηλές λένε. Θα γκρινιάζει η γυναίκα πως θέλει ζεστό το σπίτι και πρέπει να βγάλουμε τα έξοδα...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τρία over στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, εκτός από το πρόσφατο ντέρμπι με την Άρσεναλ, έδειξε μεσοβδόμαδα ότι αρχίζουν και στροφάρουν κάπως καλύτερα τα γρανάζια. Μαζί και με την κακή κατάσταση της Γουέστ Χαμ, το over 2,5 τέρματα στο «Ολντ Τράφορντ» εντοπίζεται στο 1,70, ενώ στο 1,75 η επιλογή του N/G εφόσον δηλώσουμε πίστη στη Γιουνάιτεντ για να μη δεχθεί γκολ, παίρνοντας το ματς!

Στο Γκελσενκίρχεν, η Σάλκε αντιμετωπίζει τη Ντάρμσταντ που ακροβατεί μεταξύ... φθοράς και αφθαρσίας, με την ομάδα του Βάιντσιρλ να έχει πάρει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, μόλις μια φορά παραβιάστηκε η εστία της σε αυτά τα ματς, με το χάντικαπ -1 γκολ στη νίκη των «βασιλικών μπλε» να πληρώνει στο 2.00! Και η απόδοση για 0-2 τέρματα στην αναμέτρηση, προσφέρεται στο 1,95.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα