Ιντέγε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα;»

Ιντέγε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα;»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα;»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε... πέταξε το καρφί του για την ΕΠΟ, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος. Παράλληλα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στην Κύπρο για την πρωτιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Γαύρο»:

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου και θα πάμε για τη νίκη στην Κύπρο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να τερματίσουμε στην κορυφή, ώστε να έχουμε πιθανότητες για μία καλύτερη κλήρωση στη φάση των νοκ άουτ».

Για την κατάκτηση του τίτλου με το +7 από τον Παναθηναϊκό: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα; Δεν ξέρουμε αν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τη μία σταματάει, μετά ξεκινάει και συνέχεια γίνεται κάτι και σταματάμε. Δεν ξέρω και δεν μπορούμε να πιστεύουμε όσα λέει η Ομοσπονδία. ΑΝ θέλουν να παίξουμε, θα παίξουμε, αν όχι... Οπότε είναι κάπως παράξενο να συζητάμε για τον τίτλο. Αν παιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα, είμαστε φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν πιστεύουμε όσα λένε. Αν σταματάει συνεχώς, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, ούτε να λέμε κάτι γι' αυτό, επειδή δεν θα υπάρχει ρυθμός και η ομάδα δεν θα είναι στο ανώτερο επίπεδο της απόδοσής της».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το σέβομαι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί, οπότε δεν μπορούμε να προβλέψουμε οτιδήποτε, αλλά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όμως έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δίνω κάθε φορά τον καλύτερό εαυτό μου. »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα