Παράσχος: «Βαρύ το 3-0»

Gazzetta team
Παράσχος: «Βαρύ το 3-0»

bet365

Απογοητευμένος για την κατάρρευση του Πλατανιά στο τελευταιο 15λεπτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν ο Γιώργος Παράσχος.

Οι Κρητικοί έδειχναν έτοιμοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ αλλά τελικά δεν απέφυγαν την ήττα, δεχόμενοι τρία γκολ από το 77' κι έπειτα. Γεγονός που προκάλεσε την απογοήτευση του προπονητή τους, ο οποίος είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου...

«Το σκορ νομίζω ότι είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα μου. Δυστυχώς ένα παιχνίδι στο οποίο μπορώ να πω ότι δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο μέχρι το 78’ που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και δεν μας έκανε ούτε μια οργανωμένη επίθεση για να γίνει επικίνδυνη η ΑΕΚ στην εστία μας, εν αντιθέσει με εμας που πιστεύω ότι βγήκαμε πάρα πολλές φορές ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν είχαμε πάλι το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Για μια ακόμη αγωνιστική πληρώνουμε δυστυχώς είτε όταν πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο είτε όταν μπαίνουμε κάθετα να δώσουμε την τελική πάσα για να πετύχουμε το γκολ και το πληρώσαμε ακριβά στο 80’ με τα στημένα της ΑΕΚ. Αυτό το βαρύ σκορ δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να πεις πάρα πολλές κουβέντες… Αυτά, εύχομαι και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για το αν τα παράτησε η ομάδα του μετά το 1-0: «Δεχτήκαμε εύκολα γκολ καταρχάς. Η ΑΕΚ μπορούσε να γίνει επικίνδυνη μόνο από τα στημένα γιατί πράγματι έχει παίκτες οι οποίοι έχουν καλά χτυπήματα, αλλά και ψηλή ομάδα είναι. Δυστυχώς μετά το δεύτερο γκολ δεν είναι ότι το δεχτήκαμε γιατί αδιαφορήσαμε για κακό στήσιμο του τείχους, αλλά και από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι από το… άουτ το γκολ και από τα 30 μέτρα το άλλο.

Από την στιγμή που έγινε το 2-0, έχετε απόλυτο δίκιο, μπορώ να πω ότι εγκαταλείψαμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το βαρύ σκορ που είναι απαράδεκτο για μια επαγγελματική ομάδα Α’ Εθνικής να ‘χουμε αυτή την εικόνα… Ό,τι φτιάξαμε στα 78 λεπτά τα χαλάσαμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα