Κολοβέτσιος: «Πάμε για σερί»

Κολοβέτσιος: «Πάμε για σερί»

Κολοβέτσιος: «Πάμε για σερί»

Η ΑΕΚ πήρε η νίκη επί του Πλατανιά και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν αρκετές πλέον.

Η Ενωση έχει μπροστά της βατό πρόγραμμα και θέλει να το εκμεταλλευτεί ώστε να βελτιώσει τα πράγματα βαθμολογικά. Η αρχή έγινε κόντρα στην ομάδα των Χανίων και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη, σύμφωνα με όσα είπε ο Κολοβέτσιος στη Nova. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕΚ...

Για το αν η ΑΕΚ είχε ψυχολογικό θέμα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που προηγήθηκαν: «Ασφαλώς, για μένα το κυριότερο είναι ότι πήραμε λίγο ψυχολογία μετά απ' αυτό πόσο μάλλον στο τελευταίο παιχνίδι μέσα εδώ με τον Ατρόμητο που προηγούμασταν με 2-0 κι έγινε 2-2, πραγματικά για μας ήταν πανωλεθρία. Περάσαμε δύσκολο καιρό μετά με πάρα πολλή πίεση, βάλαμε το κεφάλι κάτω, δουλέψαμε στην προπόνηση να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι τα δείξαμε σήμερα και πήραμε τη νίκη».

Για το ότι η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε και καθάρισε στο τέλος: «Θεωρώ ότι κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα από άλλες φορές, κουράσαμε τον αντίπαλο και στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτή τη φιλοσοφία γενικά προσπαθεί να μας περάσει ο κόουτς, να κρατάμε την μπάλα, να έχουμε εμείς την κατοχή και όσο το δυνατόν να πηγαίνουμε για ευκαιρίες για γκολ».

Για το ότι ο Πλατανιάς ήταν πάρα πολύ καλά στημένος στο γήπεδο: «Ασφαλώς, ο Πλατανιάς είναι μία παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που δεν κλείνεται πίσω, κοιτάει να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς θεωρώ ότι αμυνθήκαμε σωστά, είχαμε πολύ καλό βαθμό συγκέντρωσης στο παιχνίδι κι έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι η αρχή ενός σερί νικών για την ΑΕΚ: «Γιατί όχι, εννοείται, μεγάλη ομάδα είμαστε, πιστεύω το δείξαμε και σήμερα με τη συμπεριφορά μας παρόλο που υπήρχε τρομερή πίεση γενικά για το αποτέλεσμα, δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε να κάνουμε τώρα το απόλυτο».

Best of internet