Η «απάντηση» της ΑΕΛ

Η «απάντηση» της ΑΕΛ

Gazzetta team
Η «απάντηση» της ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με αφορμή την προηγούμενη του Αστέρα
Συνεχίστηκε ο «χαρτοπόλεμος » μεταξύ ΑΕΛ και Αστέρα, καθώς οι «βυσσινί»… απάντησαν στους Αρκάδες που νωρίτερα είχαν εκδώσει ανακοίνωση με αφορμή την πρώτη τοποθέτηση της Λάρισας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όντως, ευτυχώς που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και όλη η Ελλάδα είδε πως το συνεργείο του οποίου ο Αστέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι την τελευταία 15ετία, με διαιτητές τύπου Κύζα, μπορούν να κάνουν μια ομάδα να έχει 70% κατοχή και ευκαιρίες και δοκάρια, όταν φυσικά η άλλη ομάδα υποχρεώνεται αδίκως να παίξει για 80 λεπτά με τις καθυστερήσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας ταυτόχρονα εξίσου άδικα με 1-0.
Όσο για τις γραφικότητες, τέτοιες έκαναν ο Αστέρας, η Ηλιούπολη, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου, σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγια, όταν ο κοριός της ΕΥΠ, με εντολή του κ.Παπανδρέου, του κ.Κορέα και της ελληνικής δικαιοσύνης, εντόπισε τις κοινοποιηθείσες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που γνωρίζει πλέον όλη η χώρα.
Τώρα πια, οι γραφικότητες εκείνες είναι κακουργηματικές κατηγορίες.
Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα