Τσιώλης: «Να ξαναγίνει μεγάλη»

Τσιώλης: «Να ξαναγίνει μεγάλη»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Να ξαναγίνει μεγάλη»

bet365

Ο Τσιώλης τόνισε πως στον κάμπο θέλουν να κάνουν εκ νέου την ΑΕΛ μία υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε σήμερα ο Σάκης Τσιώλης, που ως τεχνικός της ΑΕΛ επέστρεψε για πρώτη φορά αντίπαλος στην Τρίπολη. «Νομίζω ότι πρέπει να αναφερθώ μετά από τρία χρόνια στην παρουσία μου ξανά εδώ και στην υποδοχή του κόσμου. Φαίνεται ότι σε εκείνα τα χρόνια κάτι αφήσαμε πίσω», είπε αρχικά και μετά στάθηκε στη φάση του 15’. «Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την επιλογή του διαιτητή στο πέναλτι το οποίο κατά αυτό που δηλώνουν και τα παιδιά δεν υπάρχει καμία ανατροπή! Δημιούργησε αρκετά προβλήματα αυτή η απόφαση στο πρώτο ημίχρονο. Αποσυντόνισε το πλάνο μας».

Ο έμπειρος κόουτς συνέχισε λέγοντας «εγώ μπορώ να πω ότι ο παίκτης κλειδί του ματς ήταν ο Φατιόν που πέρασε στη θέση του Γιοβάνοβιτς και μπορέσαμε από εκεί και πέρα να ρισκάρουμε. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα παίκτη με μεγάλη ποιότητα όπως ο Ντοντό που επέστρεψε και αυτή θα είναι μία μεγάλη βοήθεια για εμάς στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος με το να κρατάει τη μπάλα και τις διεισδύσεις του ήταν ο παίκτης που προβλημάτισε τον Αστέρα και τον έφερε προς τα πίσω. Όσο πιο πίσω πήγαινε ο Αστέρας τόσο πιο μπροστά πηγαίναμε εμείς γιατί χρειαζόμασταν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και αυτό φάνηκε από την αποφασιστικότητα των παιδιών».

Μετά εξήρε τη προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον των «βυσσινί». «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστική πειθαρχία που είχαν σε όλο αυτό το ρίσκο από εμάς τους προπονητές. Μεγάλη επιτυχία επίσης γιατί αυτή η ισοπαλία ήρθε κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης που είναι από τις δυνατές της κατηγορίας και αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει τη βάση για τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε και θα πρέπει σιγά-σιγά η Λάρισα να διεκδικήσει νίκες. Γιατί όπως είπα στην φιέστα πέρυσι, η ΑΕΛ δεν ήρθε απλώς για να μείνει, ήρθε για να ξαναπάρει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι σίγουρο ότι θα την πάρει. Γίνεται από όλους από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο στο σύλλογο μία μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Με υπομονή και ψυχραιμία θα επιστρέψουμε εκεί που αξίζει στην μεγάλη ΑΕΛ».

Για τον Αστέρα είπε ότι «θα ήθελα να ευχηθώ στην πρώην μου ομάδα καλή συνέχεια».

Για την φάση του πέναλτι ρωτήθηκε ξανά και είπε ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω μία δήλωση που κάνει η επίσημη Λάρισα και από την πλευρά μου κάθε δήλωση είναι σεβαστή. Από εκεί και πέρα αυτό που σας είπε είναι το μου είπαν τα παιδιά στο ημίχρονο. Ο Γιοβάνοβιτς και οι υπόλοιποι. Κατά τα άλλα για να είμαι απόλυτος πρέπει να δω και πάλι τις φάσεις. Το θέμα είναι ότι δεν στέκομαι στις δύο φάσεις. Το θέμα είναι πως αντέδρασε η ομάδα. Ενδεχομένως αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος και συγκεκριμένα σε αυτό το ματς παρά τις δύο φάσεις που δημιούργησε ο Αστέρας εμείς είχαμε πιο καθαρό γήπεδο για να κάνουμε και μία σπουδαία νίκη σε δύο περιπτώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα