Εκτός αποστολής Στιλ και Ιμπάρμπο!

Νίκος Αθανασίου
Εκτός αποστολής Στιλ και Ιμπάρμπο!

bet365

Η νέα τραγική εμφάνιση του Άγγλου πορτιέρο στην Ολλανδία, τον έθεσε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.Εκτός και ο Ιμπάρμπο, πρώτη για Τελάντερ!

Το παιχνίδι στην Ολλανδία φαίνεται πως ήταν και το τελευταίο που ο Αντρέα Στραματσόνι έδειξε στήριξη στο πρόσωπο του Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας, είχε ακόμα ένα τραγικό βράδυ και φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που σημείωσε ο Άγιαξ.

Το τέρμα αυτό φαίνεται πως ήταν και η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ιταλός τεχνικός στήριξε άπειρα τον Άγγλο κίπερ, όμως εκείνος δεν φάνηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης του Στραματσόνι. Εκτός αυτού, ο Στιλ βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μετά τα συνεχόμενα λάθη που έχει κάνει φέτος. Επίσης, οι αντιδράσεις των συμπαικτών του μετά το 1-0 στην Ολλανδία, είναι ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει για τον Άγγλο και μέσα στην ομάδα.

Όλα αυτά λοιπόν, οδήγησαν τον Στραματσόνι στην αλλαγή τερματοφύλακα, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αφήνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον Στιλ, Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Στέφανου Κοτσόλη για να ξεκινήσει την Κυριακή, αλλά και στην επόμενη σειρά αγώνων, ως βασικός.

Εκτός από τον Άγγλο κίπερ, ο Ιταλός προπονητής άφησε εκτός και τον Ιμπάρμπο. Οι εμφανίσεις του Κολομβιανού τον τελευταίο καιρό δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ και κόντρα στον Άγιαξ η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και περίμενε ο Στραματσόνι. Έτσι, έμεινε και αυτός εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπως και οι τραυματίες Λεντέσμα, Λέτο, Σάμπα, Π. Βλαχοδήμος, με τους δύο πρώτους να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, οι δύο τελευταία ακολούθησαν θεραπεία. Στον αντίποδα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται ο Τελάντερ, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε!

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Ιβανόφ, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ρέις, Ρινάλντι, Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα