Αναστόπουλος: «Το αποτέλεσμα μετράει»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αναστόπουλος: «Το αποτέλεσμα μετράει»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη στην έδρα του Κισσαμικού, ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε τους παράγοντες που καθορίζουν την πορεία μιας ομάδας στη Football League.

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι με την έννοια ότι ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία στο Χαριλάου και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμά μας. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Χρειάζεται υπομονή, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο τέλος που θα κάνουμε το ταμείο – είμαι σίγουρος και αισιόδοξος ότι – θα είμαστε εκεί που πρέπει», είπε αρχικά.

Στην αναφορά του για την εξέλιξη του αγώνα, σημείωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Βάσει ευκαιριών, το 1-0 είναι μικρό, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θεωρώ ότι δεν θα περάσουν πολλοί αντίπαλοι από αυτό το γήπεδο. Εμείς τα καταφέραμε. Πλέον αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, είμαστε Άρης, έχουμε παράδοση στο Κύπελλο και θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση όσο μπορούμε, χωρίς να ξεφύγουμε από τον στόχο του Πρωταθλήματος».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στην έλλειψη ηρεμίας που χαρακτήρισε την ομάδα του μετά το 0-1. «Μας έλειπε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο δεκάλεπτο και να διευκολύνουμε το έργο μας. Θεωρώ ότι αδικαιολόγητα δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας μετά το γκολ. Ενώ φεύγαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δεν δίναμε τη σωστή πάσα. Τέλος πάντως, μετράει το αποτέλεσμα».

Εκεί, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στους παράγοντες που κρίνουν την πορεία μιας ομάδας στη Football League. «Καταρχάς, όλες οι ομάδες έχουν επιπλέον κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τον Άρη. Είδαμε τον Κισσαμικό ο οποίος πήγαινε πολύ δυνατά προσωπικές μονομαχίες. Αυτό είναι το Πρωτάθλημα της Football League. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες και από τα στημένα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Στο τέλος αυτό μένεις. Γιατί μπορεί να παίξεις καλά όπως κάναμε εμείς με τον Αιγινιακό, αλλά δεν κερδίσαμε», είπε και συμπλήρωσε. «Κάτι που κάναμε σήμερα και δεν είχαμε κάνει στους προηγούμενους αγώνες ήταν ότι είχαμε πάθος, βάλαμε τα πόδια μας, απλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη πιο άνετα».

Στον επίλογο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στη διακοπή του Πρωταθλήματος αλλά και στις ομάδες που θεωρητικά θα πρωταγωνιστήσουν. «Η διακοπή μας έκανε καλό. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια. Πάντα η διακοπή βοηθάει την ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά. Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, βάσει ιστορίας, ονόματος, φανέλας και γηπέδου είμαστε εμείς και ο ΟΦΗ. Αλλά αυτοί οι παράγοντες που προανέφερε δεν είναι οι καθοριστικοί».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα