«Βγάλε τις φωτοτυπίες»

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
«Βγάλε τις φωτοτυπίες»

bet365

Ο Inspector Gazzet δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τα γραφεία του gazzetta.gr και του πήρε ώρα για να καταλάβει τι εννοούν...

Το τηλέφωνό μου χτυπούσε επίμονα. Είδα να γράφει Gazzetta-Γραφεία. «Ποιος είναι πάλι;» αναρωτήθηκα. Δεν μπορούσα να κάνω το σπα μου με την ησυχία μου εδώ στo Σάλτσμπουργκ. Τι δουλειά έχω στην Αυστρία θα σκεφτείτε. Αλλη φορά θα σας πω αναλυτικά. Σήκωσα το κινητό μου δίνοντας εντολή στις δύο υπέροχες γκέισες να κάνουν ένα διάλειμμα από την... δουλειά τους (if you know what I mean).

«Ελα Inspector. Μιχάλης Τσαμπάς εδώ. Βγάλε τις φωτοτυπίες». Υπέθεσα ότι ο αρχισυντάκτης πήγε στο Αμστερνταμ για να καλύψει το ματς του Αγιαξ με τον Παναθηναϊκό και θα τον... πείραξαν οι αναθυμιάσεις. Μετά όμως είδα στο banner στο site ότι είχε πάει ο Αθανασίου οπότε αποφάσισα να τον πάρω στα σοβαρά και τον ρώτησα για ποιες φωτοτυπίες μιλάει.

«Ετσι λέγαμε εμείς οι εφημεριδάδες όταν επιβεβαιωνόταν ένα θέμα. Τα έμαθες ότι στην Βέροια έκαναν αποχή οι ποδοσφαιριστές επειδή δεν έπεσε το... μαρούλι που περίμεναν;», μου είπε και του το έκλεισα στα μούτρα. Φυσικά και το ξέρω ρε Μιχάλη. Εγώ δε το έγραψα πρώτος; Εντάξει δε του κρατάω κακία όμως γιατί έβγαλε κι αυτός την ειδησούλα του περί ρήτρας της Nova και τη μη τηλεοπτική κάλυψη. Σας το έχω πει και θα σας το ξαναπώ Gazzetόπαιδά μου. Γι' αυτό επέλεξα το gazzetta.gr. Γιατί ότι δεν θα μαθαίνω εγώ θα τα μαθαίνουν τα... σκυλιά που υπάρχουν στο γραφείο.

Ναι Gazzettόπαιδά μου. Οι περισσότεροι βρήκατε την σωστή απάντηση. Και στο twitter που μ' έχετε γεμίσει μ' ερωτήσεις (από Στραματσόνι, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) και στα σχόλια. Και φυσικά έγινε και ντόρος με το gazzetta.gr και την Βέροια. Ολόκληρη ανακοίνωση έβγαλε για πάρτη μας απαντώντας στα ερωτήματα που της είχαμε θέσει. Θα γίνεις χαμός Gazzettόπαιδά μου με όλους. Υπομονή να έχετε και όρεξη για να σας γεμίζω το κεφάλι παρασκήνιο.

Εδω με επιβεβαίωσε ο Πάουλο Μπέντο ο οποίος είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θέλει να μειώσει πρώτα το ρόστερ; Πότε το διαβάσετε ΚΑΙ αυτό πρώτοι; Μα φυσικά εδώ όταν απαντούσα σε ακόλουθο στο twitter για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Θα ενημερωθείτε και γι' αυτές αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πάρα πολύ νωρίς.

Για το σαββατοκύριακο απολαύστε την αγωνιστική. Γιατί έρχονται εξελίξεις. Σε όλα τα επίπεδα και σε πολλές ομάδες. Μπαίνουμε στον Δεκέμβριο, η Black Friday έφυγε και έρχονται τα καλά deals για όλους...

Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο twitter και στο @InspectorGazzet και να μου στέλνετε ότι ερώτηση θέλετε και ψάχνετε απάντηση για την αγαπημένη σας ομάδα ή για τον αγαπημένο σας εχθρό. Πάντα θα βρω αυτό που θέλετε...

Εμπρός λοιπόν καλά μου Gazzettόπαιδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet