Μπάγερν - Λεβερκούζεν 2-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Λεβερκούζεν 2-1

bet365

Η Μπάγερν επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Λεβερκούζεν και επέστρεψε στις νίκες, που είναι το μόνο που μετράει για τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν επιβλήθηκε με 2-1 της Λεβερκούζεν και επέστρεψε στις νίκες. Η νίκη ήρθε δύσκολα, όμως αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους Βαυαρούς λίγες εβδομάδες πριν τη διακοπή.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους Μεχμέντι και Τσαλχάνογλου να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες, δείχνοντας ότι οι ασπιρίνες δεν πήγαν για... τουρισμό στο Μόναχο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν γρήγορα και μετά την πρώτη ευκαιρία με τον Κίμιχ στο 19΄να πάρουν το προβάδισμα στο 30’ με κεφαλιά του Τιάγκο.

Η αντίδραση της Λεβερκούζεν, όμως, ήταν άμεση. Στο 35’ μετά από ασίστ του Μπραντ, ο Τσαλχάνογλου με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1 και άγχωσε τους παίκτες του Αντσελότι. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, οι Βαυαροί ανέβασαν ταχύτητα και πήραν δίκαια το προβάδισμα με κεφαλιά-δυναμίτη του Χούμελς στο 56’. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν διάθεση να τα παρατήσουν, κόντραραν στα ίσα την Μπάγερν και αδικήθηκαν στο 82’, όταν Μαρτίνεθ έκανε χέρι στην περιοχή, όμως διαιτητής και επόπτης δεν το εντόπισαν. Θα ήταν πέναλτι και κόκκινη... Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε με το φάουλ του Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις, το οποίο ο Νόιερ μπλόκαρε με σιγουριά, κρατώντας το 2-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα