Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

Gazzetta team
Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

bet365

Αισιόδοξος πως δεν πρόκειται να του εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός δράσης για 7 μήνες, παρουσιάστηκε ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο Ράσμους Τελάντερ το προηγούμενο Σάββατο έκανε την επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση και πλέον έχει τεθεί στην διάθεσή του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Δανός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την περιπέτεια που πέρασε, έγοντας: «Πέρασα πολλά. Έχω κάνει τρεις εγχειρήσεις και κάθε φορά που έκανα επέμβαση στο πόδι μου, νομίζω ότι επέστρεφα πολύ γρήγορα. Πήγα σε ένα νέο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό, κάτι μεγάλο για μένα και ήθελα να μπω άμεσα στην ομάδα. Όμως δεν έκανα τα πράγματα σωστά.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν σημειωθούν τουλάχιστον 4 γκολ στο Σεβίλλη - Βαλένθια.

Αυτή τη φορά, γιατί στο παρελθόν έχω παίξει με πολύ πόνο, νομίζω ότι για πρώτη φορά έκανα σωστά τα πράγματα. Πήρα το χρόνο μου, δούλεψα πολύ σκληρά, ενώ είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ, οι φυσιοθεραπευτές και τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου, ώστε να δώσω το 100% που μπορώ και θέλω να δώσω».

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα