Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

Τελάντερ: Για πρώτη φορά χαμογελάω

Αισιόδοξος πως δεν πρόκειται να του εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός δράσης για 7 μήνες, παρουσιάστηκε ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο Ράσμους Τελάντερ το προηγούμενο Σάββατο έκανε την επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση και πλέον έχει τεθεί στην διάθεσή του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Δανός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την περιπέτεια που πέρασε, έγοντας: «Πέρασα πολλά. Έχω κάνει τρεις εγχειρήσεις και κάθε φορά που έκανα επέμβαση στο πόδι μου, νομίζω ότι επέστρεφα πολύ γρήγορα. Πήγα σε ένα νέο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό, κάτι μεγάλο για μένα και ήθελα να μπω άμεσα στην ομάδα. Όμως δεν έκανα τα πράγματα σωστά.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν σημειωθούν τουλάχιστον 4 γκολ στο Σεβίλλη - Βαλένθια.

Αυτή τη φορά, γιατί στο παρελθόν έχω παίξει με πολύ πόνο, νομίζω ότι για πρώτη φορά έκανα σωστά τα πράγματα. Πήρα το χρόνο μου, δούλεψα πολύ σκληρά, ενώ είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ, οι φυσιοθεραπευτές και τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου, ώστε να δώσω το 100% που μπορώ και θέλω να δώσω».

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Best of internet