Ειδικό πρόγραμμα για Τζαβέλλα και Περέιρα

Gazzetta team
Ειδικό πρόγραμμα για Τζαβέλλα και Περέιρα

bet365

Εκτός από τους βασικούς του ΠΑΟΚ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο, με τους Τζαβέλλα και Περέιρα να ακολουθούν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί απέναντι στη Φιορεντίνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα, ενώ το δεύτερο γκρουπ παικτών γυμνάστηκαν κανονικά σε πρόγραμμα που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και το transition game.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έπειτα από δύο ημέρες που παρέμεινε κλινήρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό έκανε κι ο Φακούντο Περέιρα.

Από το ματς με τη Φιορεντίνα μικροχτυπήματα αποκόμισαν οι Μάτος (χέρι), Κάμπος (σφυρός), Ροντρίγκες (χέρι) και στην προπόνηση του Σαββάτου θ’ ακολουθήσουν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (26.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα