Σιμόες: «Αμεση βελτίωση»

Σιμόες: «Αμεση βελτίωση»

Σιμόες: «Αμεση βελτίωση»

Αισιόδοξος ότι σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν για την ΑΕΚ, φάνηκε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στη Nova και εξέφρασε την σιγουριά του ότι σύντομα η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες...

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Ζοσέ Μοράις: «Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουμε τις ιδέες του νέου προπονητή, αλλά τώρα πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι δουλέψαμε και δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό σύστημα. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο, αφού ήταν απλώς μια καλή δοκιμή και πιστεύω ότι άμεσα θα βελτιωθούμε».  

Για τα σερί εντός έδρας ματς, με εξαίρεση αυτό στην Κέρκυρα: «Με την ευκαιρία που έχουμε να υπάρχουν μπροστά μας αρκετά εντός έδρας παιχνίδια θέλουμε να πάρουμε νίκες προκειμένου να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε πως θα παίρνουμε τη νίκη για να πετύχουμε ένα νικηφόρο σερί».

Για τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων: «Με τον τρόπο που δεχθήκαμε τα γκολ για παράδειγμα στο ματς με τον Ατρόμητο, ακόμα κι εμείς οι ίδιοι υποφέραμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτή η ισοπαλία. Έχουμε όμως πλέον την ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες. Δε στεναχωριέται μόνο ο κόσμος, αλλά στεναχωριόμαστε κι εμείς. Είχαμε όμως αρκετό χρόνο για να εστιάσουμε στα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

Για την απόδοση του: «Καθημερινά αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσω την ομάδα. Δε θα με σταματήσει τίποτα. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να το πετύχω».

Best of internet