Προπόνηση και αγιασμός στα Σπάτα

Προπόνηση και αγιασμός στα Σπάτα

Γιώργος Τσακίρης
Προπόνηση και αγιασμός στα Σπάτα

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προεοιμασια της για το ματς κόντρα στον Πλατανιά με χαλαρή προπόνηση και... αγιασμό.

Μία μέρα πριν το ματς, ο Ζοσέ Μοράις, όπως είναι λογικό, δεν είχε κάποιο λόγο για να... τρέξει τους παίκτες του. Ετσι, η προπόνηση ήταν σε πιο χαλαρό ρυθμό και τα ευχάριστα ήρθαν από τους Βάργκας και Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα.

Ειδικά για τον Ουκρανό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του και δεν αποκλείεται από την Δευτέρα να ανεβάσει ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπολογίζεται για το επόμενο ματς, με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, οι Χριστοδουόπουλος Βάργκας, Μπακασέτας και Ντίας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν λόγω των τραυματισμών τους ενώ μετά το τέλος της προπόνησης έγινε και αγιασμός στα Σπάτα, με την ελπίδα να... έχει αποτελέσματα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα