Επιστροφή στην Τρίπολη

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΛΙΚ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ

Επιστροφή στην Τρίπολη

Ο Σάκης Τσιώλης θα βρεθεί αύριο για πρώτη φορά φιλοξενούμενος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από την στιγμή που έφυγε από τον Αστέρα 

Επιστροφή στην Τρίπολη

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί αύριο ο Σάκης Τσιώλης ως τεχνικός της ΑΕΛ. Ο έμπειρος κόουτς έχει συνδέσει το όνομά του με την  καθιέρωση του Αστέρα στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκεί έμεινε από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013. Σε αυτό το διάστημα οι Αρκάδες έπαιξαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Ευρώπη, ενώ τον Μάιο του 2013 βρέθηκαν πολύ κοντά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Συνολικά ο 57χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Αστέρα για 86 ματς και αύριο για πρώτη φορά θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Γ. Κολοκοτρώνης». Από την στιγμή που έφυγε, μόνο μία φορά αντιμετώπισε τους Αρκάδες, ως προπονητής του ΠΑΣ στα Γιάννινα όπου και ηττήθηκε με 2-0. 

 

Ο Τσιώλης ντεμπουτάρισε στον πάγκο του Αστέρα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς με την ΑΕΚ όπου οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 2-0. 

 

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2011 έκανε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στον πάγκο του Αστέρα, όταν και κέρδισε με 5-0 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. 

Τον Μάρτιο του 2012 ο Αστέρας έχασε με 7-2 από τον Ολυμπιακό, στην «βαρύτερη» ήττα του στην Τσιώλη εποχή. 

Τον Ιούλιο του 2012 ο Αστέρας έπαιξε με την Ιντερ Μπακού στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του και μάλιστα θα πάρει την πρόκριση. 

Τον Μάιο του 2013 «άγγιξε» την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό με τον Ολυμπιακό. 

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013 ο Αστέρας θα χάσει στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και ο Τσιώλης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. 

Best of internet