Ρήτρα εσείς, πόρτα εμείς!

Μιχάλης Τσαμπάς
Ρήτρα εσείς, πόρτα εμείς!

bet365

Αγώνες χωρίς τηλεοπτική μετάδοση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η υπό σκέψη «απάντηση» ομάδων της Σούπερ Λίγκας στον... μπαμπούλα της ρήτρας από την συνδρομητική τηλεόραση!

Το Σαββατοκύριακο μετά από μακρά διακοπή περίπου 20 ημερών αρχίζει εκ νέου το πολύπαθο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που είχε σταματήσει τόσο για την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας με την Βοσνία, αλλά και για τον διαφαινόμενο εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Αφού πέρασε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς πάντως επί της ουσίας να αλλάξει κάτι δραματικά πλην της νέας σύνθεσης της ΚΕΔ, οι ομάδες θα βρεθούν ξανά στην σέντρα... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι εκκρεμότητες δεν υπάρχουν.

Με δεδομένο ότι το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα θα γίνουν οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής πλέον μαζί με την πρώτη και την δεύτερη, στο «περίμενε» έχει μπει και η 11η αγωνιστική, χωρίς κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα ημερομηνίες διεξαγωγής!

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτές θα γίνουν με τηλεοπτική κάλυψη ή όχι. Αυτή φαίνεται να είναι η υπό σκέψη απάντηση των ΠΑΕ αν τελικά η ΝΟVA εμείνει στις απαιτήσεις της για την ρήτρα!

Μάλιστα αν προχωρήσει αυτό, δεν θα πρόκειται για κίνηση της μίας αγωνιστικής, αλλά η είσοδος δεν θα επιτραπεί για όσες αγωνιστικές παρακρατηθούν (μέσω ρήτρας) χρήματα!

O... εμπνευστής της πρότασης και το επιχείρημα!

Δεν πρόκειται για κάποια απόφαση που έχει ήδη ληφθεί. Όμως ήδη στα τελευταία συμβούλια της Λίγκας έχει συζητηθεί όλο και περισσότερο... Εμπνευστής της φέρεται να είναι πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ που όλα αυτά τα χρόνια με την στάση του έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου!

Αρχικά η συγκεκριμένη πρόταση του, είχε... ξενίσει πολλούς όμως στην πορεία υπήρξαν και «δεύτερες ή τρίτες σκέψεις» κι αρκετοί συντάχθηκαν μαζί του. Το επιχείρημα είναι πως «αν τελικά η NOVA επιμείνει τότε κι εμείς δεν γίνεται να μεταδώσουμε τηλεοπτικά τα ματς για τα οποία θεωρητικά μας κόβει χρήματα και θα τα βγάλει από διαφημίσεις»!

Σαφώς από το να προτείνεται το... τηλε-λουκέτο, μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο απέχουμε αρκετά. Όμως σαφώς και υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον για το όλο θέμα που πρόκειται μεταξύ άλλων να συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα