Με Μπουκουβάλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Με Μπουκουβάλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Βέροια με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα να υπολογίζεται. Ξανά εκτός ο Ναδάλες.

Δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν από το ματς με τον Λεβαδειακό στον ΠΑΣ κι ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Βέροια. Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ναδάλες ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για το ματς Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή είναι ο Μπουκουβάλας ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία λείπουν και οι Κολιοφούκας, Μαυροπάνος, Μασούρας, Νικολιάς και Φερφελής.

Αναλυτικά τα 19 ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή των Ηπειρωτών:

Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Δώνης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα