Βίτι: «Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας»

Βίτι: «Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας»

Βίτι: «Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας»

Για τη γνώμη που έχει σχηματίζει μέχρι τώρα από το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Πάμπλο Βίτι.

Ο επιθετικός της Βέροιας Πάμπλο Βίτι μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League τονίζοντας πως στη Βέροια δεν είναι ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή.

 Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πιστεύεις πως με βάση το υλικό η ομάδα αξίζει να βρίσκεται  πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα;
Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά. Είχαμε όμως δύσκολο πρόγραμμα καθώς παίξαμε κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Απο παιχνίδι σε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωθούμε.
 
Η Βέροια έχει έμπειρους και ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς  αλλά δυσκολεύεται στην επίτευξη τέρματος. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι συμβαίνει;
Η επίτευξη τέρματος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και όχι μόνο των μεσοεπιθετικών. Έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία των φάσεων καθώς δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.
 
Υπάρχει άγχος προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού;
Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την βαθμολογική μας συγκομιδή αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να ξεφύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε.
 
Αγωνιζόμενος για περίπου 2 μήνες στην Ελλάδα, ποιες είναι οι διαφορές που εντοπίζεις σε σχέση με τα πρωταθλήματα σε Αμερική και Αργεντινή;
Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και τις υπόλοιπες. Στην Αργεντινή κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη.
 
Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αμυντικός που έχεις αντιμετωπίσει , μέχρι στιγμής, στο ελληνικό πρωτάθλημα;
Υπάρχουν πολλοί δυνατοί αμυντικοί στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα στον τελευταίο μας αγώνα ο αμυντικός της Κέρκυρας με δυσκόλεψε πολύ στις εναέριες μονομαχίες καθώς ήταν πολύ δυνατός.
 
Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της Βέροιας;
Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Να είναι σίγουροι ότι θα παλέψουμε πολύ σκληρά για την φανέλα της ομάδας.
 
Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και τη Βέροια;
Μου αρέσει αρκετά, νοιώθω πολύ άνετα, οι άνθρωποι είναι φιλικοί και με βοηθάνε σε ό,τι χρειαστώ.
 
Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη ποδοσφαιρική σου ανάμνηση;
Η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου το 2005. Η χειρότερη, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί που είχα καθώς είχα περάσει δύσκολα.
 
Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;
Δεν ξέρω. Σε όλη μου τη ζωή ήξερα ότι θα γινόμουν ποδοσφαιριστής. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ κάποια άλλη επαγγελματική προοπτική.

Best of internet