Καμία σκέψη μετακόμισης στον ΠΑΣ

Gazzetta team
Καμία σκέψη μετακόμισης στον ΠΑΣ

bet365

Ναι μεν υπάρχει ζήτημα προς επίλυση όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όμως, στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν σκεφτεί σε καμία περίπτωση, ν' αλλάξουν έδρα.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για σκέψεις των ιθυνόντων του «Άγιαξ» της Ηπείρου περί πιθανής μετακόμισης ελέω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικό χώρος των «Ζωσιμάδων» και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, από τον ΠΑΣ ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει ούτε σαν ιδέα το σενάριο αποχώρησης από το γήπεδο, τονίζοντας πως θα το θέμα του χλοοτάπητα είναι κάτι που εξετάζεται και για το οποίο θα υπάρξει μέριμνα ώστε να βελτιωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα