Χωρίς Φαρίνια με ΑΕΛ ο Αστέρας

Χωρίς Φαρίνια με ΑΕΛ ο Αστέρας

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με την ΑΕΛ (Σάββατο 26/11, 17:15), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ελευθερόπουλο να αφήνει εκτός τον Σεφίλ, ενώ ο Φαρίνια δεν θα τα κατάφερε να μπει στην αποστολή. Επιστρέφει στην 11άδα ο Ιωαννίδης.

Οι Αρκάδες, θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις νίκες επί Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άφησε εκτός τον Σεφίλ, λόγω της επιστροφής του Μπέρτου μετά την τιμωρία, ενώ ο Φαρίνια δεν κατάφερε τελικά να μπει στην αποστολή, λόγω του συντηριτικού προγράμματος που ακολούθησε.

Έτσι, για το αρχικό σχήμα προορίζονται: Στο τέρμα θα είναι ο Ντοναρούμα με τους Ίγκορ και Γιαννούλη να είναι στα άκρα και τους Μπέρτο-Χαμντανί στα στόπερ.

Δημούτσος και Τσουκαλάς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Καλτσά, Τσιλιανίδη και Νίκο Φερνάντες.να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον Ιωαννίδη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα