Ιερόσυλος ο Άντερσον, «ισοπέδωσε» τον Τζέραρντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ιερόσυλος ο Άντερσον, «ισοπέδωσε» τον Τζέραρντ

bet365

Κάποιος... Άντερσον, τον οποίο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και γενικότερα οι φίλαθλοι θα θυμούνται για την κοιλιά του, μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Στίβεν Τζέραρντ!

Ο Βραζιλιάνος νυν άσος της Ιντερνασιονάλ, πέρασε από την Πρέμιερ Λιγκ και ανήκε από το 2007 έως και το 2015 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όλα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα από τις συμμετοχές του, «γεύτηκε» τεράστιες επιτυχίες και φυσικά έχει να τις επιδείξει στην καριέρα του, με τα μετάλλια από τις διάφορες σπουδαίες διοργανώσεις που συμμετείχε και που μπορεί να υπερηφανεύεται πως τις κατέκτησε.

Όμως, είναι... ο Άντερσον. Και ο τρόπος που μίλησε για τον Στίβεν Τζέραρντ, τον καθιστά τρομερά αγενή και ασεβή προς τον Άγγλο θρύλο. Και στο κάτω – κάτω... «Anderson Who?», θα μπορούσε ν' αναρωτιέται ο άλλοτε ηγέτης της Λίβερπουλ.

«Έχω πάρει τέσσερα πρωταθλήματα και ο Τζέραρντ τι πήρε; Πήρα τα πάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τζέραρντ που είναι παίκτης με ιστορία, δεν έφτασε τους τίτλους μου. Πήρα μέχρι και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Τσάμπιονς Λιγκ και έπαιξα σε τρεις διαφορετικούς τελικούς στην Ευρώπη» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα