«Μη με συγκρίνετε με τον Μακ» (vids)

«Μη με συγκρίνετε με τον Μακ» (vids)

«Μη με συγκρίνετε με τον Μακ» (vids)

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος επέστρεψε στα γκολ, ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ και μιλάει στο Gazzetta.gr για τη μεγάλη βραδιά στο «Αρτέμιο Φράνκι», αλλά και τον… Ρόμπερτ Μακ!

Ο Αγκολέζος επιθετικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όχι κάτι ιδιαίτερο, χαρούμενος για το «διπλό» επί της Φιορεντίνα, που έβαλε εκ νέου τον «Δικέφαλο» σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Ο ίδιος δεν μένει στο γκολ που σημείωσε, μιλάει για την ομαδική δουλειά και προσπάθεια, ενώ δε θέλει σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί όλη αυτή η κουβέντα γύρω από αυτόν και τον Ρόμπερτ Μακ. Γι’ αυτό και βγάζει μια ενόχληση, όταν η συζήτηση καταλήγει στην ίδια και ίδια σύγκριση.

Σα να λέει, «εγώ είμαι ο Τζάλμα Κάμπος»,

-Αυτή είναι η καλύτερη σου βραδιά στον ΠΑΟΚ, ίσως, μια από τις καλύτερες μέχρι τώρα;

«Ήταν όντως μια πολύ καλή βραδιά για όλους, όχι μόνο για μένα. Το σημαντικό ήταν ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς και ξαναμπήκαμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αυτό, νομίζω, ήταν το πιο σημαντικό».

-Ένα γκολ, μια ασίστ, μια καλή ευκαιρία απέναντι στη Φιορεντίνα. Πιστεύεις ότι αποκτάς ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, δείχνεις πράγματα για τα οποία σε απέκτησε ο ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφεις στα γκολ, να σκοράρεις, να έχεις ασίστ μέσα στο παιχνίδι. Όμως, όπως είπα και πριν το πιο σημαντικό ήταν ό,τι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, όλη η ομάδα δούλεψε για να κατακτήσουμε αυτούς τους βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, το ίδιο έκαναν ο Σάχοφ και ο Ροντρίγκες, είμαι χαρούμενος για όλο αυτό που πετύχαμε σαν ομάδα».

-Μπορείς να δώσεις μια εξήγηση για το γεγονός ότι αυτός ο ΠΑΟΚ μετράει δύο ήττες από την Καραμπάχ, έρχεται και κερδίζει τη Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της;

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη απέναντι στην Καραμπάχ, αλλά ήρθαμε στην Φλωρεντία και προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε, το καταφέραμε, γιατί κάθε εβδομάδα έχεις παιχνίδια και πάντα πρέπει να προσπαθείς για να κατακτήσεις τους τρεις βαθμούς».

-Τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να έχει βραδιές, όπως αυτή κόντρα στη Φιορεντίνα, και όχι σαν αυτές με την Καραμπάχ; Είναι θέμα μυαλού, νοοτροπίας, ικανότητας;

«Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικά παιχνίδια, διαφορετικοί αντίπαλοι και διαφορετικές περιόδους μέσα στη χρονιά. Παλεύουμε σε κάθε διοργάνωση να κάνουμε το καλύτερο, ο προπονητής κάνει τις αλλαγές που πρέπει να κάνει λόγω των πολλών αγώνων. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε 26-27 ποδοσφαιριστές και πάντα το κίνητρο για όλους είναι ιδιαίτερα υψηλό».

-Πόσο σε επηρεάζει η όποια σύγκριση γίνεται από την αρχή της παρουσίας σου στον ΠΑΟΚ με τον Ρόμπερτ Μακ;

«Το να κάνω εγώ την παραμικρή σύγκριση με τον Μακ δεν είναι η δουλειά μου, είναι η δική σας δουλειά να το κάνετε αυτό. Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και όχι για να συγκριθώ με κανέναν παίκτη που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Μη με ρωτάτε, λοιπόν, για τον Μακ…».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα