Μανθάτης: «Στην Κύπρο για την πρωτιά»

Μανθάτης: «Στην Κύπρο για την πρωτιά»

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Στην Κύπρο για την πρωτιά»

bet365

Την έλλειψη πειθαρχίας του Ολυμπιακού, παραδέχτηκε ο Μανθάτης, που έδωσε το... σύνθημα πρωτιάς στην Κύπρο για τους «ερυθρόλευκους».

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Μανθάτης, που μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ Tv για τις ευκαιρίες που δίνει στους «μικρούς» ο Μπέντο.

Αναλυτικά:

«Μας έλειψαν τα σωστά τελειώματα, ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Κρατάμε την πρόκριση και τώρα πάμε στην Κύπρο για την πρώτη θέση. Μας έλειπε ο ρυθμός, αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουμε αρκετούς διεθνείς που έπαιξαν αυτό το διάστημα. Νομίζω πιο μεγάλο θέμα ήταν η ομοιογένεια που δεν είχαμε, η έλλειψη πειθαρχίας και γενικά η συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πετύχαμε ένα γκολ, δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε για την νίκη».

Όσο για την δική του συμμετοχή και τις ευκαιρίες που παίρνουν οι «μικροί» του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε δίπλα στους παίκτες από την πρώτη ομάδα, ο κόουτς μας έχει δώσει ευκαιρίες, μας εμπιστεύεται και αυτό μας δίνει και αυτό αυξάνει το κίνητρο που έχουμε να τα δίνουμε όλα και στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα